2777
2789
نمیتونی به مربیش بگی

میگه بخای نخای همینه😐

چن بار تو پیویش گفتم عجله ای نیس اروم اروم یاد بچه ها بدین هر وقت حضوری بودمیگه ما کارمونو بلدیم

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا از کار   مربیه راضی نیستم. کلیپایی که میزاره اصلا جذاب نیس. خودم قبل از ثبت نام بهترشو و ...

چقدردادی؟

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

میگه بخای نخای همینه😐 چن بار تو پیویش گفتم عجله ای نیس اروم اروم یاد بچه ها بدین هر وقت حضوری بودم ...

برو به مدیریت بگو

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

پیش 1مگع نداریم

دختر پیش ۱ چیه دیگه؟🤔

یدونه پیش دبستانی داریم بعد اول دبستان.

قبلش مهد کودکه .

عجله نکن.

بزار بچگیشو بکنه.

سال بعد ریلکس بزلرش امادگی 

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
من که دختترمم می‌ره مهد اینو نگفتن اصلا

تو کانال شهرمون اعلامیه از آموزش و پرورش گذاشتن و گفتن باید مدارکشونو ببریم. خواهرخودم سنجش میگرفت از بچه ها و گفت اگر الان سنجش بده دیگه سال بعد که بخواد بره اول نیاز نداره منم بخاطر شرایط کرونا و تست بینایی و دندان و... میترسم الان ببرمش. موندم چیکار کنم

من که کم اوردم.همین پریشب به شوهرم میگفتم بزار برش دارم سال بعد بره. چه اشکالی داره یه سال دیرتر بر ...

داداش من از معلمش خجالت میکشه 😐 هرچی میپرسه جوابشو نمیده 😐 اون وقت میاد خونه همه رو بلده 😐 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
چقدردادی؟

۹۰۰ واسه ثبت نام 

۱۰۰ واسه کتاباش

نزدیک ۳۰۰ اینام وسایلش شده.

کاغذ رنگی و چسب و مقوا همشو نگه داشته هر روزم سفارش یه کاردستی میده.

خب وسایلو واسه چی نگه داشته میداد خودمون کاردستی میساختیم😒

تو کانال شهرمون اعلامیه از آموزش و پرورش گذاشتن و گفتن باید مدارکشونو ببریم. خواهرخودم سنجش میگرفت ا ...

اهان،به ماکه هنوز چیزی نگفتن 

معلوم نیست کی کرونا می‌ره ک 

ای جان

😐😂😂😂معلش پیام داده  همکاری نمیکنه  فقط سریع جامدادی رو جمع میکنه با دوستاش حرف میزنه 😐😂😂😂  دیگه پرسیدم میکه خجالت میکشم میدونم استرس میگره که اگه اشتباه گفت دعوا کنه 😐😂😂 دیگه فعلا رو استرس و خجالتش کار میکنم 😐😂😂😂😂 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
۹۰۰ واسه ثبت نام  ۱۰۰ واسه کتاباش نزدیک ۳۰۰ اینام وسایلش شده. کاغذ رنگی و چسب و مقوا همشو نگ ...

چه خوب گرفته 

برو پیش مدیریت 

ماهم خودمون کاردستی درست میکنیم ولی مقواها رو داده 

یه سری وسایل پیشش 

یه سری وسایل خونس 

یه سری وسایل تو‌کیفه دخترمه میاره میبره 

۲میلیونم دادیم

داداش من از معلمش خجالت میکشه 😐 هرچی میپرسه جوابشو نمیده 😐 اون وقت میاد خونه همه رو بلده 😐& ...

دختر من اصلا نمیفهمه چه خبره که.

انگار داره به بچه ای که همه چی بلده اموزش میده.

سر ترتیب رنگا کم مونده بود دخترمو خفه کنم.

خانوم  یه کلیپ گذاشته بچه ها ترتیب ،ترتیب بچه ها😐

انگار مسخرمون کرده.

همشو باید خودم بفهمونم بهش .

خدا کنه پیش دبستانی هام حضوری بشه بچه ها همه چی رو اونجا  یاد بگیرن

تو خونه از عهده من خارجه واقعا