2777
2789
دختر من اصلا نمیفهمه چه خبره که. انگار داره به بچه ای که همه چی بلده اموزش میده. سر ترتیب رنگا کم ...

داداش من ترتیب اینارو بلده ولی من موندم چه جوری  توحید یادش بدم 😩  کنار مامانمم نمیشینه یادش بده فقط من 😩😐 قشنگ انگیزه قتل دارم 😩😐😐😐 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
اگه نبرمش برا ثبت نام کلاس اول به مشکل نمیخوره؟ 

ببین گواهی تحصیل پیش دبستانی بهشون میدن اخرسر بعضی مدرسه ها میخوان بعضی مدرسه ها نمیخواان من اول از یه مدرسه غیر انتفاعی پرسیدم گفت گواهی پیش داره بیار گفتم اره اما این مدرسه که دخترم میره کلاس اول که دولتی فقط پرسید پیش پارسال رفته منم گفتم همین انلاینی های طرح اموزش پرورش بوده دیگه نخواست بعد بعضی مدرسه ها ببینن نداره میگن مثلا تابستان یه جایی رو معرفی میکنن بهشون توی جلسه مهم ها رو مثل اشوال سه گوش چهارگوش گردی _رنگ ها_شمردن اعداد_چندتا سوره کوچیک-چندتا کلیپ مثل علامت استاندارد- اتش نشان  -امام اینا توی ذهنمه بهش اموزش میدن خودت هم میتونی این ادرس خانم رحمت گفتم سرچ کنی راحت اموزش بده وسال دیگه هم مدرسه ثبت نامش خواستی بکنی فوقش میگه توی یه کانال عضو بوده ازش که تست هوش میگیرن میبینن که بلده جواب بده دیگه قبول میکننن 

من چون پسرم ودخترم درس میخونن دختر کوچیکم همش نگاشون میکنه دفترش رو میاره نقاشی میکشه دلم به حالش میسوزه که خواستم ببرمش که پیش 1نیست 

به نام خدا❤سلام عضو گروه سفید💌وزن💎67قد😎158 وزن هدف 57 انشالله بهش برسم فقط صورتم تغییر نکنه دوبار رژیم سخت گرفتم صورتم خیلی کوچیک شدبرای شادی روح مادرم ممنون میشم صلوات بفرستین 💚ممنونم ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه خوب گرفته  برو پیش مدیریت  ماهم خودمون کاردستی درست میکنیم ولی مقواها رو داده  ...

اینحا مهد و پیش دبستانی خصوصیه و تو محله متوسط هستیم

بالاشهر مسلما بیشتر میگیرن.

اما من قبل کرونا کلا ماهی  ۴۰ تومن میدادم.

دخترم انقدر پیشرفت داشت که نگو خیلی راضی بودم.

اینجا عصبانیم میکنن.

مال ما همه مقواها a4  کاغذ رنگی  همش پیش خودشه

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
داداش من ترتیب اینارو بلده ولی من موندم چه جوری  توحید یادش بدم 😩  کنار مامانمم نمی ...

دختر من ترتیب یک در میان رو بلده .اما وقتی یهو سه تا بعد یکی میشه قاتی میکنه اونم از من میترسه هول میکنه .

سوره هارو که دیگه نگووووووو

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
اینحا مهد و پیش دبستانی خصوصیه و تو محله متوسط هستیم بالاشهر مسلما بیشتر میگیرن. اما من قبل کرونا ...

مال ماهمa4هستش داده دستمون 

برو برذارش

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

واقعاسخته آنلاینی با بچه ها

خیلی😔

دختر من ترتیب یک در میان رو بلده .اما وقتی یهو سه تا بعد یکی میشه قاتی میکنه اونم از من میترسه هول م ...

دقیقا من بهش میگم بشین یاد بگیر روی 🐶 منو بالا نیار اونم میگه روی گربه منو بالا نیار 😐😂😂  اصلاح حواسش نیست دارم چی میگم گوش نمیکنه  😩😐 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
برو به مدیریت بگو

مدیریتم خودشه متاسفانه ،اموزشم با دخترش باهم کار میکنن

وای پسرا اصلا حرف گوش نمیکنن    

فقط میخواد بازی کنه 😐😂 فعلا با جایزه  میشینه گوش میکنه 🙁