2777
2789
چرا؟ 

اصلا از کار   مربیه راضی نیستم.

کلیپایی که میزاره اصلا جذاب نیس.

خودم قبل از ثبت نام بهترشو واسه دخترم میذاشتم.

شبکه پویا دیدی سوره هارو پخش میکنه؟اونارو تو گروه میفرسته میگه بچه های گلم حفظ کنین۰😤

لعنتی اخه  اگه قراره من یادش بدم واسه چی به تو پول دادم.

تمام و کمال زحمتش واسه خودمه.

هفته ای دوبار میرن سر کلاس.اصلا چیزی یاد دخترم نمیمونه.

اصلا یادش نمیاد چی یادش دادن.

قبل کرونا میذاشتم مهد تو دوروز سوره حفظ میکرد

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی اگه بخاطر کرونا نبرمشم برا سال اول به مشکل میخوره؟ 

خیلی کمک میکنه به پیشرفت کلاس اولش .یه مهد خوب ببرش تعداد بچه ها کم باشه محیط بهداشتی باشه .آمورش و بازی و شادی خوب باشه روی اعتماد به نفس و یادگیری بچه خیلی تاثیر داره 

چرا انقدر دیر واجبه که بره پیش 2 دخترم بهمن95پیش 1باید میرفت طفلی ثبت نامش نکردن اینجا 

عزیزم دختر شما نیمه دومه ۹۵ .سال بعد پیش دبستانی باید بره

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
ای بابا

بخدا بچه هم بدش اومده.چه دردیه الکی سرسری بگذره اینام هیچی  یاد نگیرن اخه

بخاطر کرونا آخه پسرم اسم خیلی خفیف داره البته الان شکر خدا بهتره ولی میترسم

فکر نکنم حضوری باشع اگه میترسی جون بچت مهم تره خودت بهش یاد بده کانال تلگرام یا اینستا داری خانم سمیه رحمت عالیه براش بذار من برا دختراولیم گذاشتم اینا ببینه چون پارسال انلاین بود هیچی یاد نمیگرفت خانم رحمت رو تلش چندتا فیلم دان کردم دید

به نام خدا❤سلام عضو گروه سفید💌وزن💎67قد😎158 وزن هدف 57 انشالله بهش برسم فقط صورتم تغییر نکنه دوبار رژیم سخت گرفتم صورتم خیلی کوچیک شدبرای شادی روح مادرم ممنون میشم صلوات بفرستین 💚ممنونم ❤
 دقیقا خیلی اذیت میکنن 😑😩

من که کم اوردم.همین پریشب به شوهرم میگفتم بزار برش دارم سال بعد بره.

چه اشکالی داره یه سال دیرتر بره مدرسه.

نمیزاره میگه حالا که ثبت نام کردیم بزار بره یاد بگیره.

اما  هیچی یاد نمیگیرن اخه.

منم بخاطر کرونا ثبت نام نکردم خودم باهاش کار میکنم فقط الان گفتن باید ببرم مدارکشو بدم برای سنجش و گ ...

من که دختترمم می‌ره مهد اینو نگفتن اصلا

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

عزیزم دختر شما نیمه دومه ۹۵ .سال بعد پیش دبستانی باید بره

پیش 1مگع نداریم

به نام خدا❤سلام عضو گروه سفید💌وزن💎67قد😎158 وزن هدف 57 انشالله بهش برسم فقط صورتم تغییر نکنه دوبار رژیم سخت گرفتم صورتم خیلی کوچیک شدبرای شادی روح مادرم ممنون میشم صلوات بفرستین 💚ممنونم ❤