هرچی به شوهرم گفتم پیشم باش نفهمید فقط ازم دوری کرد
خسته شدم از همه از حرفای مردم
امشب دیگه گفتم باید یه نفر حواسشم به من باشه
بعد از دعوا با شوهرمو بابام کلی قرص خوردم
هیچیم نمیشه ولی کاش بشه
من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم
برید شیر بخورین بالا بیارین یا زنگ بزنید اورژانس ته خودکشی هیچ نیست هم این دنیا خراب میشه هم اون د ...
از این خراب تر؟
خدا موقعیه که باید ببینه ندید
من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم
امضامو خوندین؟؟ منم حالم بده والا جرات خودکشی ندارم کار درستی نکردین شما میدونم خدا منم ندی ...
قطعا نمیمیرم
و حتی اگه بمیرمم واسه کسی اهمیتی نداره
کاری بود که تو عصانیت کردم ولی پشیمون شدم خیلی سخت بودشست و شو معده
قربونت دیشب رفتم بیمارستان معدمو شست وشو دادن خیلی اذیت شدم و هستم کاری بود که تو عصانیت کردم ولی ...
عاخی ،ایشالا که مشکلاتت حل میشن ،اره بابا این چیزا فقط زجر داره،چه رگزدن چه قرص خوردن ...مشکلاتتو حل کن با ارامش ،،،انشالله که زندگیت همیشه پر از خوبی باشه😗
ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:) مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!