2777
2789
عنوان

بتای کم

171 بازدید | 28 پست

سلام دوستان عزیزم ،من دو روز بعد موعد آزمایش بتا دادم دوازده بود

دوازده روز بعد از موعد آزمایش بتا تیتر دادم ۱۱۳۹.۴بود

کسی تجربه ای داره در این مورد؟

دکتر میگه یا بارداری کامل نیست یا خارج رحمه

یه چیزایی قابل ذکره که من از عید پری هام نامظمم بود شدیدا در حالی ک قبلا سر روز ک بماند سر ساعت خاص میشدم ،،،

درد ندارم،لک و اینام ندارم

قشنگا کلی استرس دارم ،الان ب حساب خودم شیش هفته و پنج روزم ،توروخدا اگر چیزی میدونید کمک کنید

البته اینم اضافه کنم که قبلا یک سقط در هفت هفته داشتم یک ای یو اف دی تو سی و شش هفته،پس از درد سقط و اینا خبر دارم و میدونم چجورین

این سومین بارداریمه،انشالله که صحیح و سالم باشه و صحیح و سالم بیاد تو بغلمون و برامون تا آخرش صحیح و سالم هم بمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه منی که خارج رحمی بودم این بود از اولش که متوجه بارداریم شدم دائم لک و خونریزی کم داشتم .پهلوهام حالت گرفتگی داشتن بتام پیشرفت نمیکرد از ۲۲۰ شروع شد تا ۲۸۹ بعد یهو کاهش پیدا کرد شد ۶۱ همینجوری کم شد تا ۰ شد

بتا فرق می کنه برای هر بارداری من برا پسرم بتام دو هفته بعد موعد 750 بود برا دخترم دو هفته بعد موعد 4250 بود، بارداری اولم هم خارج رحمی بود بی بی چک که کلا منفی میومد ازمایش هم ده روز بعد موعد 50  بود از همون روز بعد تاخیر لک بینی و‌درد شدید شکمی داشتم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
تجربه منی که خارج رحمی بودم این بود از اولش که متوجه بارداریم شدم دائم لک و خونریزی کم داشتم .پهلوها ...

مرسی عزیز دلم که کمک کردی 💙خیلی به این حرف نیاز داشتم 

نمیدونم بچه داری یا نه اگر داری انشالله خدا برات صحیح و سالم نگهش داره و حفظش کنه اگر نه انشالله به زودی صاحب یه بچه ی صحیح و سالم قشنگ بشی الهی 😍

مرسی عزیز دلم که کمک کردی 💙خیلی به این حرف نیاز داشتم  نمیدونم بچه داری یا نه اگر داری انشالل ...

نه جانم من بچه ندارم بارداری اولم بود بعد چن سالی اینم خارج رحمی شد و سقط شد 😭😓

پناه برخدا هرچی مصلحته پیش بیاد

دکترو عوض کن گلی .این مدل دکترا فقط باعث استرس ان

چشم اتفاقا با یک دکتر دیگ در ارتباطم اون میگه همچین بدم نیست اون بخاطر تجربه بیمار های دیگش داره اینطوری ب تو میگه و گفتن ک تو هشت هفته سونو واژینال بدم،

اما این یکی دکتر ک خیلی منفی گرایی میکنه میگه الا و بلا الان باید بیای سونو بدی بخدا من پارسال حامله بودم دوبار قبل هشت هفته رفتم حتی جنین هم دیده نشد،نمیخوام اصلا عجله کنم 

بتا فرق می کنه برای هر بارداری من برا پسرم بتام دو هفته بعد موعد 750 بود برا دخترم دو هفته بعد موعد ...

مرسی قشنگم🥺💙اخیش با حرفای شما ته دلم آروم گرفت

منم دوتا بیبی چک زدم جفتشون مثبت بود یکی همون روز موعد یکی چهار روز بعدش جفتشون مثبت بودن

بتا فرق می کنه برای هر بارداری من برا پسرم بتام دو هفته بعد موعد 750 بود برا دخترم دو هفته بعد موعد ...

ولی من جلو تر از موعدم فهمیدم باردارم همه بی بی چکام مثبت میشدن سریع دوتا خط بعدم ازمایشمم مثبت میشد

ان شاالله بارداری سالمی داشته باشی به سلامتی نی نی تو بغل کنی  موقع زایمانت هم برا ما دعا کن ن ...

دورت بگردم مرسی 

چشم قشنگ من حتما بخدا آرزو و دعای هر روزمه همه ی منتظرا صاحب نینی های قشنگ و سالم بشن 

مخصوصا با اون دوتا تجربه ی بدی ک داشتم 

چشم اتفاقا با یک دکتر دیگ در ارتباطم اون میگه همچین بدم نیست اون بخاطر تجربه بیمار های دیگش داره این ...

ان شاالله که خیره هیچ چیز بدی برات پیش نمیاد .خدا نگهدار نی نی کوچولوت هست بد به دلت راه نده