2777
2789
عنوان

بتای کم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 28 پست
نه جانم من بچه ندارم بارداری اولم بود بعد چن سالی اینم خارج رحمی شد و سقط شد 😭😓 پناه برخدا هرچی م ...

قربون دلت برم الهی 

منم بچه ی دومم رو توی سی و شش هفته بی دلیل از دست دادم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ان شاالله که خیره هیچ چیز بدی برات پیش نمیاد .خدا نگهدار نی نی کوچولوت هست بد به دلت راه نده

انشالله امشالله عروسک مهربون من🥺💙

الهی خدا به دل مهربونت هم صبر بده ،هم جواب دل مهربونتو به زودی ب قشنگ ترین شکل ممکن بده برات همیشه دعا میکنم 💙

وای عزیزم چقدر بد ،چرا اینجوری شد برات ۳۶ هفته دیگه چیزی به زایمانت نمونده بود که

بچه ی صحیح و سالمم پسر قشنگم ،بدون مشکل 

خودم بدون مشکل یه روز ک بیدار شدم دیگ تکون نخورد با اینکه شبش چقدر تو شکمم شیطونی کرده بود

خواست خداست دیگه من راضیم به رضای خودش 

برام خیلی دعا کن🥺💙واقعا محتاج دعام

بچه ی صحیح و سالمم پسر قشنگم ،بدون مشکل  خودم بدون مشکل یه روز ک بیدار شدم دیگ تکون نخورد با ا ...

عزیزم ان شاالله این دفعه خیره .بدون مشکل و ناراحتی نی نی تو دنیا بیاری .کوچولوی دوست داشتنی این دفعه از خدا میخوام بدون ناراحتی بیای بغل مامانیت و اونو خوشحال کنی

عزیزم ان شاالله این دفعه خیره .بدون مشکل و ناراحتی نی نی تو دنیا بیاری .کوچولوی دوست داشتنی این دفعه ...

انشالله قربون شکل ماهت برم

الهی امین 😍🥺نینی قشنگم دیدی خاله جون چی گفت از خدا بخواه نینی های صحیح و سالم و خیلی قشنگی ب زودی ب  خاله عطا کنه،روزی ک خدا بهت تو دلی داد بیا خبرشو بهم بگو خیلی خوشحال میشم از ته قلبمم برات دعا میکنم و آرزو میکنم 🥺💙💙💙

انشالله قربون شکل ماهت برم الهی امین 😍🥺نینی قشنگم دیدی خاله جون چی گفت از خدا بخواه نینی های صحیح ...

باشه عزیز دلم حتما قربونت برم .خودتو اصلا درگیر حرف دکترا نکن استرس برات خوب نیس .اون بالاسری که دامنتو سبز کرده خودش بی منت میبخشه بهت دستت فقط سمت خدای بالاسر باشه

باشه عزیز دلم حتما قربونت برم .خودتو اصلا درگیر حرف دکترا نکن استرس برات خوب نیس .اون بالاسری که دام ...

مرسی مهربون ترین🥺💙چشم عزیز دلمی ت

توکل به خدا،انشالله همه ی منتظرا سریع و بدون مشکل باردار شن و بچه های صحیح و سالم و زیبایی خدا جون عطا کنه،مواظب توراهیا و بچه های بقیه هم باشه 

خدایا خودت کمک کن به هممون🥺💙مخصوصا تو این روزای کرونایی

سلام مجدد 😁🙋🏻‍♀️ببخشید من قول داده بودم بعد سونوی قلب بیام و بگم چیشد،اما چون تاپیک رو‌ قفل کرده بودم و تازه کار بودم سخت بود برام باز کردنش تا الان بالاخره بازش کردم ،سونوی قلب عالی بود بچه هم خداروشکر سالم بود یه مشکل هماتوم و جفت پایین داشتم که الحمدالله با استراحت حل شد و الان هجده هفته و چهار روزم و تو دلی قشنگم دختره❤️خداروشکر ،خدایا تا اینجا مواظب تو دلیم و خودم بودی از اینجا به بعد هم باش تا آخرش ،خدایا ازت میخوام مواظب همه ی تو راهیا باشی و هرکسی منتظره به حق حضرت فاطمه (س) زود دامنش با سلامتی و خوشی سبز بشه 🥺

التماس دعا دارم ازتون خوش قلبای من و بهترینارو براتون آرزو میکنم

💙🥰