2777
2789

این ماه دو روز عقب انداختم دو بار آویشن دم کردم خوردم یه بارم زعفران تا اینکه یه روز شدم ولی شدتش زیاد بود لخته های تیره هم میومد یه روزه قط شدم دیشب باز زعفران دم کردم خوردم فرقی نکرد

چ کنم؟نکنه باردار باشم؟🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقدام‌داشتین مگه؟ اگه اقدام بودین چه کاریه زعفرون و آویشن😬😬

ن جانم اصلا آمادگی بچه آوردن نداریم ولی چون طبیعی جلوگیری میکنیم تا یکی دو روز عقب افتاد دست بکار شدم😁

ن جانم اصلا آمادگی بچه آوردن نداریم ولی چون طبیعی جلوگیری میکنیم تا یکی دو روز عقب افتاد دست بکار شد ...

نکن اینکارو ، ی بی بی چک فردا صبح بزن

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
اگ باردار باشم چ خاکی ب سرم بریزم؟اونوخ با زعفران اینا میفته؟

چرا خاکک اخه قسمت بوده 

بعدشم دوست من کلی ژعفرون و امپول زد ک‌بچش بیوفته نشد 

شمام یعو نزنی بچه ناقص کنی 

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
ن جانم اصلا آمادگی بچه آوردن نداریم ولی چون طبیعی جلوگیری میکنیم تا یکی دو روز عقب افتاد دست بکار شد ...

میخوای بی بی چک بزن بازم

ان شاالله خیره

عقب جلو شدن پری طبیعیه

یکی دو روز هم چیزی نیست.

من ماه قبل ۳۰ روز عقب انداخت هر چی هم گیاهی خوردم فایده نکرد آخرش پروژسترون زدم

چرا خاکک اخه قسمت بوده  بعدشم دوست من کلی ژعفرون و امپول زد ک‌بچش بیوفته نشد  شمام یعو ن ...

پسرم انقدر حسود و حساسه ک حتی یه ساعتم دخترعموشو ک تازه بدنیا اومده نمیتونه تحمل کنه خودمونم شرایط یکی دگ رو نداریم😣