2777
2789

اگه بارداری اولا باشه دیرتر،اگه جفت قدامی باشه بازم دیرتر،من هر دو مورد بودم و هفته ۲۷ اولین بار حرکتشو خیلی ریز حس کردم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
اگه بارداری اولا باشه دیرتر،اگه جفت قدامی باشه بازم دیرتر،من هر دو مورد بودم و هفته ۲۷ اولین بار حرک ...

منم بچه اولمه و قدامی هم هست فقط شبا موقع خواب یه ذره تکون میخورهههه 😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بچه اولمه و قدامی هم هست فقط شبا موقع خواب یه ذره تکون میخورهههه 😒

خخخخ عب نداره،بزار دنیا بیاد اینقدر تکون بخوره که بگی یه دقیقه یه جا بشین بچه خخخخ

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
مم قوربونش برم که دیگه دل تو دلم نیست روزام خیلی دیر میگذرههه😋

خخخخ چشم به هم بزاری میگذره،الهی راحت و صحیح و سالم بغل بگیریش