2777
2789
عنوان

دلم گرفته یک دنیا

393 بازدید | 17 پست

سه هفته پیش این وقتها اصلا فکر نمیکردم در عرض چند ساعت زندگیم طوفان بشه ...

همسرم کرونا شدید گرفت خودم تهدید به سقط بودم آخرش هم فرشته ام پر کشید و ....

زندگی عجیب بازی هایی داره خدایا هزاران بار حکمت رو شکر که میتونست بدتر باشه اما دلم میگیره از روزگار و...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الهی دورت بگردم انشالله که شوهرت خوب میشه شما دوباره باردار میشی ی نی نی بامزه خوشگل میاری  خد ...

مرسی مهربون بابت دعاهای قشنگت ❤

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

درست میشه دوستم غصه نخور خدا بهت صبر بده

مرسی عزیزدلم دوست خوبم❤

برات خیلی دعا کردم گلم الهی تاپیکات از این به بعد پر از خبرای خوب اتفاقات خوب و شادی و خوشی و سلامت ...

مرسی مهربونم از دعاهای خوبت🌹🌹🌹

آخرش چجوری سقط شد بچت؟ دارو گیاهی خوردی؟

زعفرون خوردم شاید نزدیک سه گرم تو دو روز زرشک دم کردم خیلی هم بپر بپر کردم 

زعفرون خوردم شاید نزدیک سه گرم تو دو روز زرشک دم کردم خیلی هم بپر بپر کردم 

اینجوری افتاد؟ دارو قرص هیچی نخوردی؟

دردش شدیدع؟ اگه شدید نیست بمونم خونه خودم اگ شده برم خونه خالم اونجام راحت نیستم

اینجوری افتاد؟ دارو قرص هیچی نخوردی؟ دردش شدیدع؟ اگه شدید نیست بمونم خونه خودم اگ شده برم خونه خالم ...

نه هیچی نخوردم 

نزدیک ۴ ساعت درد کشیدم تنهای تنها هیچ کس کنارم نبود بعد هم دفع شد شربت زعفرون خوردم خوابیدم 

من تحملم بالاست کلا بعدش درد دارم دو تا ژلوفن خوردم یک شیاف ولی تحمل میکنم

دردش شدید بود؟ چند روز خونریزی داشتی؟ بچتو دیدی🥺

تقریبا گفتم خدا به داد زایمان طبیعی ها برسه واقعا 

امروز روز ۱۲ هست لخته های قرمز دارم فقط 

یک چیزهایی بود نه دقیق 

من قبلش گریه هامو کرده بودم دیگه جون نداشتم واقعا برای ناراحتی چون دکترم میخواست کورتاژم کنه همه انرژیم گذاشتم که طبیعی دفع بشه ...

تقریبا گفتم خدا به داد زایمان طبیعی ها برسه واقعا  امروز روز ۱۲ هست لخته های قرمز دارم فقط&nbs ...

منم هی می‌خوام بپر بپر کنم نمیدونم چرا نمی‌خوام قبول کنم دلم نمیاد🥺 از طرفی ام قرص و دارو دوسندارم بخورم