2777
2789
عنوان

کی ناخن کاشته؟یه لحظه بیاین

199 بازدید | 15 پست

من پارسال کاشتم، چندماه پیش که درآوردم و ریمو کرد برام با دستگاهی که تراشیده شون ناخنامو افتضاح کرد انقدر با اون دستگاه تراشید تا سطح اصلی ناخنای خودم پر از چاله چولگی و فرورفتگی شد و بعد ازیکی دوماه که رشد کردن صاف شدن

دوباره میخوام بکارم

ولی اگه بخوام ریموکنم بعدش باز اونجوری میشه؟

ناخنای خودم تا چند ماه خراب و پراز چاله چولگی میشن به خاطر اون دستگاه؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

ژلیش کن اسیبش کمتره 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم ناخنکارت ناشی بوده

من ناخن کارم و کسی بیاد بگه برام بردار اگه عجله نداشته باشه بهش میگم هر چند وقت بیا سر ناخناتو کوتاه کنم تا کاملا از بین برن و از زیر ناخن جدید رشد کنه که اذیت نشی یا خودت تو خونه با سوهان چوبی سر ناخنات کوتاه کن کم کم تا از بین برن

چون با دستگاه بخوای برداری ناخن زیری داغون میشه و ادمو کلافه میکنه

کاشت برا کسی خوبه که مدام انجام بده اما اون کسی که ریمو کرده بد انجام داده نباید اینجوری بشه فقط سطح ...

آها یعنی اون بد ریمو کرده و همه اینطور نمیشن؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
عزیزم ناخنکارت ناشی بوده من ناخن کارم و کسی بیاد بگه برام بردار اگه عجله نداشته باشه بهش میگم هر چن ...

آره درسته

عزیزم من ریمو میکنم برای مشتری اصلا چاله چوله نمیشه که این خیلی عمقی میکشه سوهان و به صدف ناخونت آسیب میزنه درسته ناخن یکمی نازک میشه آسیب میبینه اما نه اینجور که شما میگی

عزیزم من ریمو میکنم برای مشتری اصلا چاله چوله نمیشه که این خیلی عمقی میکشه سوهان و به صدف ناخونت آسی ...

مگه با یه دستگاه برقی ریمو نمیکنی گلم؟

سوهان برقی؟

اره عزیزم سوهان برقی اول لاک و پاک میکنم بعد با استون ریمو میکنم 

با اِستون؟

اِستون خونده میشه گلم؟

با اِستون؟ اِستون خونده میشه گلم؟

اَستون عزیزم بزن رو پنبه بعد بزار رو ناخونت بعد فویل بپیچ دور پنبه تا مواد نمی بشه بعد با یه چیزی موادو از رو ناخونت بردار یه سوهان ساده بکش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز