2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کشت منو تا گفت فلانی.

بچه ها باور کنید اون شب یکی از بهترین شبهای زندگیم بود. حدود ۱۴ سال از اون شب میگذره ولی هر وقت یادش می‌افتم، خوشحال میشم

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

از خوشحالی داداشمو بغل کردم کلی ماچش کردم.

خیلی اون دختره رو دوست داشتم. که الان زنداداشمه.

به داداشم گفتم حالا بذار امسال کنکورتو بده، بعد بهش بگو

درسش خوب بود ولی انقدر عاشقی کشید، یه دانشگاه دور و بد قبول شد. دختره ولی یه جای خوب و رشته‌ی خوب قبول شد.

داداشم دور از جونش داشت سکته میکرد که از دستش بده.

دیدم داره داغون میشه، گفتم خب بهش بگو ولی باید درستو بخونی که بتونه بهت تکیه کنه و اعتماد کنه

یه روز تصمیم گرفت بهش زنگ بزنه و بگه. من تو هال منتظر موندم بیاد نتیجه روبگه. اون تو اتاق بود. میدیدم هی گوشی رو برمیداره هی قطع میکنه. از استرس. خلاصه گفت بهش.

ولی عروسمون گفت اصلا  و نه و الان تو خیلی بچه‌ای و الان وقت این حرفها نیست و ...

داداش طفلکم واقعا یکسال دیگه از عشقش سوخت و سوخت. دانشگاه قبول شد ولی بازم نه جای خیلی خوبی.

دو سال هم از دوران دانشجوییش هی التماس کرد که عروسمون قبول کنه.

تا اینکه آخرش قبول کرد.

روزی که مامانم فهمید، روزی که مامانش فهمید، روزی که بابام فهمید، روزی که مامانم فهمید من از اول میدونستم خخخخخنمیدونید چه روزهای پراصطراب و پراسترسی بود

ولی چند سال بعد عقد کردن.

داداشم حتی کار نداشت. چقدر سختی کشید طفلک. مجبور شد کاری که دوست داشت روبذاره کنار و بره کار آزاد (که البته بهتر شد والا). 

همه بهم میگفتن چون زنداداشت قبلا دوستت بوده، بعدا باهات بد میشه.

ولی بچه‌ها اینهمه سال گذشته و من بیشتر از قبل فهمیدم چقدر دختر خوبیه.

داداشم عاشقشه، اونم عاشق داداشمه. خدا بهشون دو تا بچه‌ی ناز خوشگل داده. داداشم میمیره براش. همه کار براش میکنه.

حقشه. مثل فرشته‌ها خوبه. خیلییییی دوسش دارم. هر روز دعا میکنم خوشبخت‌تر از قبل باشن.

گفتم منی که تجربه‌ی خوب از داشتن عروس دارم، اینجا بنویسم که اونایی که هنوز عروس‌دار نشدن، انقدر ناامید نباشن.فکر نکنن همه‌ی عروس‌ها بدن.

فکر نکنن اگه از عروسشون تعریف کنن، بده. 

خداروشکر هزاران بار شکر الهی همیشه همینجوری شاد و‌خوشبخت باشن

من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی  دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم ‌پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه