2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی خوشحال شدم تاپیکتوخوندم حس خوبی گرفتم مشخصه خودتونم خانم بسیارباکمالاتی هستین

خوبی عروستون بخاطر خوب بودن شماومادرتونه ...چه خوب که ازدیدن عاشقی برادرتون لذت میبرید چه خوب که برای عشقی که بین شون خوشحالین ودعاخیردارید براشون

من ازخونواده همسرم خیلی بدی دیدم همیشه سعی دارن بینمون بهم بخوره و....

ولی اگه یه روز مادرشوهربشم مثل شما. ومادرتون عروسمو دوست خواهم داشت وازعشقش به پسرم لذت میبرم  

خیلی خوشحال شدم تاپیکتوخوندم حس خوبی گرفتم مشخصه خودتونم خانم بسیارباکمالاتی هستین خوبی عروستون بخا ...

ایشالا قدرتونو بدونن و باهاتون خوب باشن.

چقدر عالی که همچین نیت خیری توی دلتون دارین عزیزم. خوشبختی پسرتون رو ببینید ایشالا.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
ولی بچه‌ها اینهمه سال گذشته و من بیشتر از قبل فهمیدم چقدر دختر خوبیه.داداشم عاشقشه، اونم عاشق داداشم ...

چقدر ذات خوب و درستي دارين كاش خواهراي نامزد منم از شما انسان بودن رو ياد بگيرن😭😭😭 كه اينقدر با فتنه گريشون ما رو پنج روز به عقد مونده از هم جدا كردن و الان دو ساله از ماجرا ميگذره همچنان منو نامزدم همو ميخوايم و نميتونيم از هم دست بكشيم و تو برزخ مونديم😭😔 

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
چقدر ذات خوب و درستي دارين كاش خواهراي نامزد منم از شما انسان بودن رو ياد بگيرن😭😭😭 كه اينقدر با ف ...

الهی بمیرم برات...

پس هر دو همو دوست دارین. ببین اونا که از خدا قدرتشون بیشتر نیست. از خدا با تمام وجودتون بخواین که قسمت هم بشین و خوشبخت هم بشین ایشالا. هم رسیدن به همو بخواین هم خوشبختی رو. هر دو رو.

تو رو خدا اگه درست شد و عقد کردین، حتما به من خبر بده. خیلی خوشحالم میکنی.

قربونت بشم عزیزم. الهی آمین.ایشالا شما هم خوشبخت باشی.

عشقشون مانا

انشالله همه جوونا خوشبخت و عاقبت بخیر بشن

چقد خوشحال شدم براشون ❤️

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
الهی بمیرم برات...پس هر دو همو دوست دارین. ببین اونا که از خدا قدرتشون بیشتر نیست. از خدا با تمام وج ...

چشم عزيزم♥️مواظب اين قلب مهربونت باش🌻

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
عشقشون ماناانشالله همه جوونا خوشبخت و عاقبت بخیر بشنچقد خوشحال شدم براشون ❤️

الهی آمین.

الهی آمین.

قربون مهربونی‌تون. شما هم سلامت و خوشبخت باشید.

الهی آمین.الهی آمین.قربون مهربونی‌تون. شما هم سلامت و خوشبخت باشید.

عزیزدلی 

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز