2777
2789
عنوان

درمان یبوست

135 بازدید | 13 پست

سلام خانوما

من چند سال بود که یبوست مزمن داشتم و راه های زیادی رو رفتم اما درمان نشدم. یه عالمه دارو مصرف کردم و همشون برای همون لحظه خوب بودن.اونقدر حالم بود که هر شب شیاف مصرف میکردم و دفع با خونریزی داشتم 😔دکتر و آزمایش هم نفهمید که چمه! الان یه ماه که دارم روزی ۱۰ تا لیوان آب میخورم اصلن خبری از یبوست نیست!اگه شما هم همین مشکل رو دارین و درمان نشدید احتمالن آب بدنتون کمه.من یه دونه بطری آب پلاستیکی گرفتم که ۴ تا لیوان آب میگیره.روزی سه تا بطری مصرف میکنم.شما هم امتحان کنید👌

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره... 

از این بیسکویت های شادی جمانه بخور برای من خیلی خوب بود 

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒

انجیر که عالیع

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دارم . بواسیر . بدترین درد که زندگیمو بهم ریخته . همش پماد و ... 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
من از انجیر نتیجه ای نگرفتم!

خوبه اما روزی دوبار خیس کن . من خودم روزی یه بار اما بد نیست 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
خدا خیرت بده منم همین کارو میکنم درمان بواسیر چیزی میدونین؟ 

نه در مورد بواسیر اطلاعی ندارم

اما از وقتی آب مصرف میکنم حتی عفونت واژنم هم ندارم

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره... 
گل محمدی رو چ کنیم؟ 

چاییشو دم کن بخور ولی چون مسهله زیاد مصرف نکن ضررداره اگه اینستا داری کانال دکتر داوودی رودنبال کن دکترفوق حرفه ای طب سنتیه چن تا پست راجب یبوستم گذاشته کامل توضیح داده

نه در مورد بواسیر اطلاعی ندارم اما از وقتی آب مصرف میکنم حتی عفونت واژنم هم ندارم

منم بیست ساله دارم عاجزشدم کلی دارم قرص منم گفتم همین آب بخورم البته من ال زیادمیخورم امااب یخ گفتم آب گرم بخورم تاببینم‌چی میشه