2777
2789
عنوان

وای دوستان دخترم کلا دیوونه شده💔😰

| مشاهده متن کامل بحث + 3769 بازدید | 108 پست
مشاوره هم نمیره حرف هم گوش نمیده به نظرت باید چکار کنه اسی؟

ببین من ازنه سالگی گوشی دارم شونزده سالگی بایکی رل زدم خونوادم فهمیدن کتکم نزدن ولی تیکه و محدودیت حسابی 

میدونی چیکارکردم؟صدتومن دادم یه ساعت سیم کارت خور دست دوم گرفتم و رابطمو ادامه دادم چند باررفتم سرقرار ولی خدایی ادم ناموس داری بود دست بهم نزد 

ولی خب اخرش مجبور شدیم کات کنیم بعدچهارسال الان بیست سالمه و چن ماهه کات کردیم ضربه ی بزرگی خوردم ولی عاقل شدم الان دیگه تن ب این روابط نمیدم بااین ک دیگ ن محدودیتی هست و نه هیچ مانعی 

اگ بامشاور کارش حل نشد باخشونتم حل نمیشه اگ بازبون خوش حرف گوش نداد باید بزارن بنظرمن البته ک سرش به سنگ بخوره ولی مواظب باشن ک رابطه جنسی نداشته باشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی عکسو پیدا کردی؟

ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید
ببینین بستگی به دخترتون داره بعضی بچه ها عاقلن ولی خوب بعضیا سرو گوششون میجنبه .اگه از نوع دوم هست ی ...

من شوهرم اجازه نمیده 

عاقل هست ولی آدمیزاده ممکنه خطا کنه 

ما هم یه شهر کوچیکیم حرفی از کسی باشه زود پخش میشه

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟
2803
این دفعه ببینمش بدجور باهاش برخورد میکنم  به هر حال سن دخترم کمه هنوز تصمیم های مهم رو من براش ...

ببین به باباش بگو ، باور کن کافیه باباش دوتا تشر به دخترش و دو تا چَک تو گوش پسره بزنه حله ، اگه نگی یه خون از دماغ دخترت بیاد باباش شدید برخورد میکنه با شما که پنهان کاری کردی

منتظر ..🤍🍃
2804
وال‍ا ما بچه بودیم تا دبیرستان نمیدونستیم فرقمون با پسر فقط محدود به ریش و سیبیل نمیشه ، سیزده ساله ...

خب منم میگم اگه حرف گوش نمیده باید کتکش بزنه که آدم شه.

🌺تو را سپاسگزارم🎀
2805
خب منم میگم اگه حرف گوش نمیده باید کتکش بزنه که آدم شه.

بنظرت کتک بخوره دیگ نمیره سمت این کارا؟اینامال زمان شماست بچه های الان کتک وخشونت روشون جواب نمیده لطفا ازاین راهکارا نده 

فقط باعث مخفی کاری میشه وده خطر دیگ تهدیدش میکنه

یکی از جیزایی که ازارم میده سن پسره هستش

چندسالشه؟

ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید
2801