2777
2789

میخوام لایف استایلمو درست کنم،بسه هرچقدد این چند ماه به بدنم فست فود و هله هوله دادم و مریضش کردم. میخوام از فردا همه چیزو درست کنم و سالم زندگی کنم.

کیا پایه ان؟

اگه زندگی سالمی دارین بهم کمک کنین؟هر نکته ای درباره غذاهایی که باید بخورم یا ورزش و فعالیت روزمره دارین بهم بگین😘❤

با اجازه استار 

ببخشید اینجا پیام میدم  

لطفا اگر کسی میشناسید که توان خرید سمعک ندارن و مشکل شنوایی دارن اگه میشناسید به من معرفی کنید لطفا 

اگه کسی این پیام خوند برای حاجتم صلوات بفرسته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لایک 

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔

هرروز 8 لیوان اب بخور و نیم ساعت ورزش کن 

حتما در کنار غذای اصلی سالاد هم بخور

تو عصرونه میوه مثلا اسموتی درست کن جوپرک و مغز تخم کدو یا افتابگردون یا هر مغزی که دوست داری بریز روش بخور عااااااالیه

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

سلام عزیزم

من به تازگی یه کانال توی روبیکا ساختم

پست ها راجب نکات خانه داری و ساخت وسایل کاربردی و تزئیناتی هستش

به کانالم بپیوندید @khanedarijazab

قول میدم تمام تحربیاتم رو باهاتون به اشتراک بزارم

💓ممنون به خاطر حضورتون

منم رژیم گرفتم چند روزه البته برای کاهش وزن.

منم قصدم کاهش وزنه. اما بنظر من لایف استابلتو درست کنی همه چیز حله. وزنتم برمیگرده به حالت نرمال😘 من قصدم همبنه،چون مشکل باید از ریشه حل شه نه موقتی