2789
عنوان

مزاحمت

218 بازدید | 34 پست

بچه ها واقعا به کمک نیاز دارم دو نفر توی شهرمون هستن به شدت مزاحم من میشن توی خیابون تا جلوی در خونمون میان قبلا برام مهم نبود ولی امروز واقعا ترسیدم یکی صدام میکنه ضربان قلبم میره بالا دستام بدنم انگار آب یخ ریختی روشون لطفا کمکم کنین نمدونم چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه با خانواده ۱۷ سالمه

به خانوادت بگو

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

تهدید کن با ب یکی بگو 

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره
اولا که تا میتونی تو خونه تنها نمون تا یه مدت به هیچ وجه تنها جایی نرو به بابات بگو حتما موضوع رو اگ ...

خیلی جدیدا خطرناک شده یه مسیری رو فقط تنها میرم میام ولی اونام هستن قصد دارم به مامانم بگم ولی نمدونم چطوری بیانش کنم

میدونی شهرمون کوچیک هم همو میشناسن میتزسم بپیچه خبرش دیگ نزارن برم بیرون

تهدید کن فقط.به اونا بگو به خانوادتون میگم.بعدم کاری نکردی که حرفی بپیچه اگه مامانت درک خوبی داره بهش بگو