2789
عنوان

مزاحمت

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 34 پست
ببین ادمی نیستن که قضاوت کنن ولی از گفتنش میترسم 

پدر مادر تونن دیگه. مطمنن شما رو تنبیه نمی کنن از اینکه یکی دیگه دنبتل شماست. 

شما هر برخوردی از سمت خودتون با لون مزاحم ها داشته باشین. اونا فکر دیگه ی می کنن. 

فکر نکنم ترس از خونواده بد تر از کارایه اونا باشه. ارزشش و داره. مطون باشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی جدیدا خطرناک شده یه مسیری رو فقط تنها میرم میام ولی اونام هستن قصد دارم به مامانم بگم ولی نمدون ...

هرچه زودتر بگو عزیزم حتما بگو همین امشب بگو لازم نیس چیز خاصی بگی بگو مامان یه چند تا هستن که مزاحمم میشن قشنگ همه چیزو واسشون توضیح بده

با تهدید شما کار جایی پیش نمیره. باید بزرگتر تهدید کنه. خودتون به هیچ وجه اینکارو نکنین

اصلا جواب شونم نمیدم ولی امروز بهم خیلی شوک وارد شد قلبم انگار داره میزنه بیرون

تهدید کن فقط.به اونا بگو به خانوادتون میگم.بعدم کاری نکردی که حرفی بپیچه اگه مامانت درک خوبی داره به ...

مامانم قضاوت نمیکنه میخوام فردا بهش بگم به داییم بگه🙂

پدر مادر تونن دیگه. مطمنن شما رو تنبیه نمی کنن از اینکه یکی دیگه دنبتل شماست.  شما هر برخوردی ...

قصد دارم فردا به مامانم بگم ولی میترسم تا فردا سکته کنم بخدا قلبم حس میکنم داره در میاد از جاش

هرچه زودتر بگو عزیزم حتما بگو همین امشب بگو لازم نیس چیز خاصی بگی بگو مامان یه چند تا هستن که مزاحمم ...

خوابه متاسفانه😑ولی هر طور شده فردا بهش میگم چون نگم اگ تو خودم بریزم تا فردا دق میکنم

قصد دارم فردا به مامانم بگم ولی میترسم تا فردا سکته کنم بخدا قلبم حس میکنم داره در میاد از جاش

دیگه خونه هستین که. برایه چی باید بترسین؟

بهترین کار همینه. به مادر بگین که به پدر بگن. اونا راحت تر با هم حرف می زنن. 

دیگه خونه هستین که. برایه چی باید بترسین؟ بهترین کار همینه. به مادر بگین که به پدر بگن. اونا راحت ت ...

نمیدونم انگار شک وارد شدع بخاطر همینه ناخودگاه اشکام میاد