2777
2789
عنوان

همسایه از دستم خودشو کشت و مرد!

1941 بازدید | 38 پست

این داستان ...همین اخیرا اتفاق افتاد برام و خیلی  قابل تامل  بود ...و ثابت شد برام ک کارما وجود دارهامیدوارم اگه ادمی مثل این اشخاصی ک میگم بینمونه خودشو اصلاح کنن و باعث ازار و شکستن دل بقیه نشنداستان از این قراره که من مهریه از همسر سابقم ی واحد قدیمی و ارزون تو بالا شهر  استان محل زندگیمون گرفتم و طلاقخونه دست ی مستاجری بودش ک خونرو تحویل من نمیداد ..مادرمم نشست دردودل برای مغازدار پایینی ک امار این مستاجررو دست ما بده(مادرم پیر و بیسوادو خییییلی ساده س)خلاصه من خونرو ب هر بدبختی بود پس گرفتم ..ولی بدون اینکه ب این یارو سلامی بکنم حتی ...این اقا اومد خودشو مدیر ساختمون معرفی کردگذشت بعد یکسال با کمک دادگاه خونمو گرفتم و رفتم تو فکم افتادک از قفل در تا ابگرمکن نیست ..و رسما ی خونه لخت تحویلم دادن با کاغذ دیواریای ریش ریش شدهچاهای مسدود شده شیرالات پکیده ...کولر بی موتور اصلا نگم براتون یخونه ای ک اصلا نمیشد استفاده کردشروع کردم ب رنگ کردن میله های تراس سفید و خوشگل کردمشون ی دختر ۲۰ ساله تنها رفتم دنبال ابگرمکن خریدم نصاب اوردمچاه باز کن اوردم شیرالات خریدم و تنهای تنها و تنها کسم خودم بود ..ی مقدار پولی ک اونم مهریه م بودیبار ک با پسرداییای مادرم رفته بودم سر خونه همسر سابقم بهم حمله کرد و داد و قال ...ولی این مغازه داره اونجا بود اونروزبگذریم بریم سر اصل مطلب قبل اینکه تعمیراتو شروع کنم  این اقای مثلا مدیر ساختمون اومد جلو سلام کردبا حالتی گف ک بلاخره گرفتی خونرو گفتم مال خودمون بوده با پول خودمونچرا چاها گرفتس این  کاغذا چرا پاره ننمیدونستم کار همسر سابقم بوده یا مستاجر توشاین مغازه داره بی شرفم گفت ای بابا من ک ندیدم اون اقا بیاد هر چی بوده کار مستاجرهولی باور نکردم میدونستم کار خود مرتیکه س

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

من اگه حال داشتم ابنو بخونم الان دکترای دانشگاه آکسفورد داشتم

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گذشت و من با داییام یا پسردایی مامانم میرفتم سر ساختمون فرستادمش پیش همین مغازه داره میگف لوله های شما سوراخن چیکه میکنن رو مغازه ما در حالی ک اینطور نبود میگف ت لوله های شما سیمان ریختن در حالی ک اینطور نبود ک بعد ها ک تعمیرکار اوردم فهمیدم این اتفاقا نیفتادهخلاصه ک گذشت ی روز دیدم یکی از همسایه ها منو ب فامیل شوهر سابقم صدا میکنه گفتم نکنه همین مغازه داره بهشون زنگ زدهبهش زنگ زدم زنش جواب داد

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

زنه گوشیو برداشت 

گفت ت خوشت میاد ب شوهر من زنگ بزنی و فلان زنکه ج ....نده

اصلا رنگپ پرید دستام شروع کرد ب لرزیدن چرا اینا با من اینجوری حرف زدن

منم زنه رو گرفتم ب باد فحش 

بعدشم شوهرش شروع کرد ب زنگ زدنو فحش داد

شمارشو دادم دامادم گفتم ی زنگ بزن ببین اینا چشون شده چرا باید منو فحش بدن اخه

من ک کاری ب اینا نداشتم اگ میخاستن زنگ نزنم چرا گفت مدیر ساختمونم شماره لوله کش و ...من میدم بهت!

شمارشو دادم دامادم گفتم ی زنگ بزن ببین اینا چشون شده چرا باید منو فحش بدن اخه من ک کاری ب اینا نداش ...

۲۰سالته دامادداری؟چندسالگی ازدواج کردی؟

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

خلاصه چن رکزی گذشت خونرو دادم ی نقاش

برام رنگش کنه کاغذ دیواریارو بکنه 

و....

ی روز ک داشتم از پله ها میرفتم بالا

این مغازه داره شروع کرد ب فحش دادن

پالتومو از پشت کشید 

شروع کرد ب کتک زدن زنشم  با لبخند موذیانه فقط نگا میکرد دست ب سینه

ک یارو میگف حالا بگو دامادت بیاد نجاتت بده

۲۰سالته دامادداری؟چندسالگی ازدواج کردی؟

شوهر خاهرم

اونروز زنگ زدم پلیس از حرفاشون متوجه شدم

ک اینا با همسر سابقم دست ب یکی بودن

ک امار منو بهش بدن

و بسته بودن چاها و ...همش برنامه بوده ک بیشتر هزینه کنم

در صورتی ک ی گرفتگی ساده بوده

و رفتار زنشم بخاطر این بوده

مادر شوهر و خواهر شوهر سابفممم رفتن پیش اینا بد گویی کردن

این دختر خرابه و ...