2777
2789
عنوان

بی بی چک ویتاساین😧😧😧

| مشاهده متن کامل بحث + 17574 بازدید | 50 پست
عزیزم من دیدم‌ مثبته بتات پایینه کمرنگه  چقدر عقب انداختی  البته من ۷ روز مونده بود به پ ...

امروز موعدم بود تازه

کاش مثبت باشه

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
شاید بی بی چکت خراب بوده این هاله رو دقیق نمیدونم فقط میدونم پنج دقیقه ی اول نبود بعدش نگاه نکردم ۴ ...

عزیزم مبارکت باشه بتات پایینه هنوز

ولی بارداری

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا علائمت چی هس؟

درد نوک سینه موقع فشار دادن

تکرر ادرار

از دیشبم کمردرد و پهلو درد داره میکشتم

از ۱۸ سیکل به بعد هم تیر میکشیدن تخمدانام

علائم دیگه رو نادیده میگیرم کلا وگرنه بازم علائم دارم 😑

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
عزیزم مبارکت باشه بتات پایینه هنوز ولی بارداری

ایشالاااااا😍😍😍

الانم آزمایش بدی نشون میده

میترسم نشون نده میخوام تا شنبه منتظر بمونم

میترسم نشون نده میخوام تا شنبه منتظر بمونم

بپر بپر نکن گرمی هم نخور شنبه آز دادی حتما خبرم کنیا منتظرم🤗🤗🤗

شاید بی بی چکت خراب بوده این هاله رو دقیق نمیدونم فقط میدونم پنج دقیقه ی اول نبود بعدش نگاه نکردم ۴ ...

خب پس اصلا اعتماد نکن،تا ده دقیقه معتبره فقط 

محض اطمینان یکی دیگه امتحان کن و تا ده دقیقه مراقبش باش

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
بپر بپر نکن گرمی هم نخور شنبه آز دادی حتما خبرم کنیا منتظرم🤗🤗🤗

چشمممم😍😍😍😍😍

خب پس اصلا اعتماد نکن،تا ده دقیقه معتبره فقط  محض اطمینان یکی دیگه امتحان کن و تا ده دقیقه مرا ...

اخه خیلیا با هاله ی بعد از یساعت هم باردار بودن

اخه خیلیا با هاله ی بعد از یساعت هم باردار بودن

ببین عزیزم من ۷ روز مونده با پریودی خیلی اتفاقی تازه قرص جلوگیریم میخوردم بی بی زدم هیچ خط دومی نیوفتاد 

رفتم بچمو بیدار کردم بعد یه نیم ساعت برگشتم داخل دسشویی دیدم یه خط کمرنگگگگگ افتاده خیلی کمرنگ دقیقا عین بی بی چک شما

رفتم به شوهرم گفتم رفتم آزمایش 

مسیولش دوستمه بعد دوساعت زنگ زد بهم گفت بتات ۳۰ هست شاید به خاطر هورمونته چون قرص میخوری حالا دوروز دیگه بیا باز آز بده 

منم بیخیال شدم گفتم  قرصام تموم بشه پریود میشم حتما مشکل هورمونیه قورصا تموم شد پریود نشدم بی بی زدم دیدم بعلههههههه دوتا خط پرنگ منم جیغ چه غلطی کنم حالا😂😂😂😂

رفتم باز ازمایش گفت بتات بالای ۲۰۰ هست حامله ای

خدا دامن هر کی منتظره سبز کنه 

منواقعا شرایطش و نداشتم شرایط زندگیمم تو این یه سال وحشتناک شد جوری که فقط به خاطر دخترم ادامه میدم باورم نمیشه آدمی که عاشقش بودم الان غریبه ترین آدم زندگیم شده جلوگیریمم داشتم دیگه شانسم بود 

پریشب با قورص سقط کردم

شما هم مطمعن باش بارداری حتی اگه بعد دوساعت آون خط میومد 

الانم فعلا به کسی نگو چیزای سنگینم بلند نکن از پله هم تند تند بالا پایین نرو که نفس نفس بزنی 

منتظرممممماااا بی خبرم نزاری

دکترت کیه؟اگه تهرانی برو پیش رامزی دستش طلاست

ببین عزیزم من ۷ روز مونده با پریودی خیلی اتفاقی تازه قرص جلوگیریم میخوردم بی بی زدم هیچ خط دومی نیوف ...

الهیییی

مشکل مالی بود یا عاطفی؟

چشم عزیزدلم شک نکن بی خبر نمیزارمت

اره تهرانم کدوم سمته مطبش؟

الهیییی مشکل مالی بود یا عاطفی؟ چشم عزیزدلم شک نکن بی خبر نمیزارمت اره تهرانم کدوم سمته مطبش؟

عاطفی عزیزم 

سمت میدون توحیده به منم دور بود البته دکتر معتمد دکترم بود

دکتر خودم شهره علومیه اونم عالیه اول خدا بعد دکتر علومی با تجربش بچمو برام نگه داشت 

ولی پرونده مرونده تشکیل نمیده همه چیو رو کاغذ مینویسه یکمم زن ستیزه 

مثلا من بدبخت تو جا افتادم ولی گفت نزدیکی ایراد نداره😅😅ولی خوب من از اون موقع به بعد کلا از نزدیکی بدم اومد

بعدم میدونست میخواد بره کانادا یه من نگفت گذاشت ۱۵ روز مونده به زایمانم گفت و صد البته خودش رامرزی رو بهم معرفی کرد گفت دخترمم دست رامزی دادم 

رامزی منو سزارین کرد دوروز بعدش از جا پاشدم کسی باورش نمیشد من سزارین شدم 

خلاصه که این دوتا دکتر جفتشون خوبن شهره علومی آزادیه پریچهر رامزی توحیده

جفتشونم دقیقن ولی علومی یکم رومخه خیلی سمت نرد غش میکنه😂😂😂

انشالله آزتم اوکی بود برو پیش یکیشون😂😂😂

عاطفی عزیزم  سمت میدون توحیده به منم دور بود البته دکتر معتمد دکترم بود دکتر خودم شهره علومیه ...

مرسی😂😂😂چه دکتر نابی

دعا کن مثبت باشع حالا

من چشمم آب نمیخوره