2777
2789
عنوان

بی بی چک ویتاساین😧😧😧

| مشاهده متن کامل بحث + 17574 بازدید | 50 پست
سلام رفتی آزمایش 

سلام گلم اون ماه باردار نبودم

فردام باز موعدمه از الان هی تو فکر اومدن پری ام

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم اون ماه باردار نبودم فردام باز موعدمه از الان هی تو فکر اومدن پری ام

عزیز دلم انشالله هر چی خیرته پیش بیاد😊

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 

عزیزم انشاءالله که مثبته؛ برای من یبار اینجور شد با کلی ذوق رفتم آزمایش دادم اما منفی بود اینو گفتم که مثل من و شوهرم یهو دپرس نشین؛ واسه اطمینان برو آزمایش بده انشاءالله برا تو مثل من نشه

جوابو گرفتی به منم خبر بده🥰

عزیزم تو باردار بودی بعد این هاله ضعیف؟

نه گلم ولی با یکم پررنگ تر از این باردار بودم باید خط کاملا صورتی باشه حتی کمرنگ هم باشه مثبته

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
عزیزم تو باردار بودی بعد این هاله ضعیف؟

با اولی از پایین باردار بودم بقیه هم به مرور زدم و برای مقایسه گذاشتم کنارش😍😍😍

عزیزم انشاءالله که مثبته؛ برای من یبار اینجور شد با کلی ذوق رفتم آزمایش دادم اما منفی بود اینو گفتم ...

عزیزدلم من باردار بودم ولی ماه بعد از این بی بی چک

عکسشو گذاشتم بالاتر

الان ۲۵ هفته ام😍

با اولی از پایین باردار بودم بقیه هم به مرور زدم و برای مقایسه گذاشتم کنارش😍😍😍

الان بی بی چک من مثل مال تو شده بود ١٠ روز مونده بود به پریودم میشه بری تاپیک بی بی چکمو ببینی ببینی مثبه یا نه

اینجا قسمتی از سرنوشتم رو میارم رو خط :)♡