2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من پسر خاهر زنداییم از امام حسین شفا گرفت 

خونشون سفره پهن میکنن واسه شفای بیمارا 

این اقاپسر تکلم نداشته حرکت نداشته شب که میشه میخابه تاصبح یهو صبح بلند میشه بدوبدو مامانشو صدامیزنه میگه ی اقای بهم گفته من حسینم دستتو بده پاشوامیرعلی من بهش گفتم اقا من نمیتونم راه برمو حرف بزنم گفت پاشو برو مامانتو صدا بزن از خاب پامیشه میبینه سالم سالم شده 

❤❤گـروه رز قـرمـز❤❤وزن اولیه۱۱۷❤هدف اول۱۱۵❤هدف دوم۱۱۰❤هدف سوم۱۰۵❤هدف چهارم۱۰۰❤
دخترم هدیه امام رضاست 

انگار فقط به مادرا میده حاجت .پس ما مجردا برا ازدواج میخوایم چی

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️
من پسر خاهر زنداییم از امام حسین شفا گرفت  خونشون سفره پهن میکنن واسه شفای بیمارا  این ا ...

واو چه معجزه ای .خدایی پس میتونه ازدواج منم فراهم کنه دیگه 😥😥

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️
انگار فقط به مادرا میده حاجت .پس ما مجردا برا ازدواج میخوایم چی

متوسل به امام جواد شو

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بله من برا ازدواجم 

برای دخترم که دکترا با کلی دوا درمون گفتن خیلی خیلی سخته که باردار بشی ولی نیت کردم ورفتیم پیش آقا  و نذر کردیم بچه دار شدیم ببریمش پیشش تا برگشتم ماه بعدش پری نشدم باردار بودم الانم دخترم دو سالشه 🤩 

زیارت امام حسین رو هم از امام رضا خواستم که قسمتم کرد🙂

چجوری؟

همونطوری که از امام رضا خواستی نذر کن دعا کن خواهش کن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بله من برا ازدواجم  برای دخترم که دکترا با کلی دوا درمون گفتن خیلی خیلی سخته که باردار بشی ولی ...

ازدواجت چطوری دعا کردی؟

واو چه معجزه ای .خدایی پس میتونه ازدواج منم فراهم کنه دیگه 😥😥

خیلیا مجعزه میبینن 

دختر خالم عاشق ی پسرمیشه میره پابوس امام حسین التماس میکنه که بهم برسن پسره هم اینو میخاسته خانوادها مخالف بودن بهمم نرسیدن الان هردوشون ازدواح کردن جداجدا بعد اون پسره خودکشی میکنه نرسیدن که نرسیدن دیگه

❤❤گـروه رز قـرمـز❤❤وزن اولیه۱۱۷❤هدف اول۱۱۵❤هدف دوم۱۱۰❤هدف سوم۱۰۵❤هدف چهارم۱۰۰❤
خیلیا مجعزه میبینن  دختر خالم عاشق ی پسرمیشه میره پابوس امام حسین التماس میکنه که بهم برسن پسر ...

پسره مرد 😳