2777
2789
عنوان

عشق چیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 58 پست

عشق، تنها عشق ترا به گرمی یک سیب می‌کند مأنوس.

و عشق، تنها عشق

مرا به وسعت اندوه زندگی‌ها برد،

مرا رساند به امکان یک پرنده شدن.

- و نوشداری اندوه؟

- صدای خالص اکسیر می‌دهد این نوش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه تعاریف خوبی 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

فدای تو😉😂

ارادت😂

تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺ تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤  هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻‍♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]

عشق از نظر خودم ی حسی که قابل توصیف نیست یه حس پر از هیجان  این عشق ممکنه عشق ب خدا عشق به مادر عشق به همسر و... عشق حسیه که نفرت هم توش شیرینه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اگه درد بکشه تو هم درد بکشی و به اون فکر کنی نتونی تصور کنی با کسی بجز اون ازدواج کنی یا به کسی بجز اون محبت کنی عشق یعنی تقسیم کردن قلبت و دردا...!

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂

سه نوع عشق داریم 

عشق رمانتیک :

در این نوع عشق کشش جنسی و دلباختگی به میزان بالایی دیده می شود و این عشق رمانتیک است که بر بخش نخست رابطه سایه می افکند . در این نوع عشق ترکیبی از هیجانات مثل ترس ، میل جنسی ، خوشی و حسادت دیده می شود و برخی از آن ها باعث رنج و پریشانی خواهد شد . 

عشق محبت آمیز :

این عشق زمانی اتفاق می افتد که یک نفر با دیگری احساس نزدیکی کرده و محبت عمیق و دلسوزانه ای نسبت به او پیدا می کند . اعتقاد بر این است که با گذشت زمان که عمرش می گذرد و پخته تر می شود محبت زیاد می شود .

عشق تمام عیار :

قوی ترین و کامل ترین نوع عشق است و استرنبرگ روانشناس مشهور آن را مانند مثلثی معرفی می کند که تعهد ، صمیمت و شهوت سه ضلع آن هستند . شهوت که به عنوان کشش جسمی و جنسی معرفی می شود و صمیمیت هم گرمی و نزدیکی و شراکت می باشد و تعهد ارزیابی ما از رابطه و ادامه دادن رابطه علی رغم تمام مشکلات است . برای داشتن رابطه ای ایده آل و مناسب باید رابطه طرفین هر سه بعد شهوت ، صمیمیت و تعهد را داشته باشد و در این صورت است که عشق تمام عیار است

خدامنو بکشه بلکه راحت شم

عشق کوفته زهرماره

حالم خیلی بده

تو نهایت آرزوها و حاصل عبادات منی عشقم،چ خوبه ک یکیو داشته باشی جای همه ی کسایی ک حسودیتومیکنن دوست ندارن عاشقانه وار دوست داشته باشه اندازه همه ی قطره های بارون دوست دارم تنهاکسم همه کسم،   خیلی کم مونده بهم برسیم بعد دوسال ونیم،انشالله روزی بیام بنویسم بهم رسیدیم،راستی کاربر قدیمیم خودم خودمو ترکوندم ب بدبختی باز عضوشدم:)یه هفته دیگه عقدمهههه وایییی خدایا شکرت