2777
2789
عنوان

عشق چیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 58 پست

[QUOTE=211490275]سنمون کم بود شرایط اون جور نبود بعدشم ک مرد :)[/QUا 

ای واییی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق یعنی علاقه ی شدید قلبی  به معبود  به همسر به فرزند  به خانواده عشق یعنی بوی ...

ایوللل

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اره :)

خیلی سخته بمیرم برات 

شکست عشقی چیع بچه ها؟

😍😍😍

الان دارم باهاش زندگی میکنم ولی بعد از 20 سال هنوز دلم براش غش میره،،،،، میبینمش ضعف میکنم. 😘😘💞😍💞

آخه ما 18 سال از هم جدا بودیم، دوساله که با هم هستیم. 

🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی                    
الان دارم باهاش زندگی میکنم ولی بعد از 20 سال هنوز دلم براش غش میره،،،،، میبینمش ضعف میکنم. 😘😘💞😍 ...

آخیییییییییی چقدر قشنگ عاشق همچین زوج های هستم شکر خدا رسیدید بهم

خدانکنه عزیزم  اره خیلی سخته هنوذم تو اوج خوشحالی یهو دلم هری میریزه همیشه یه خلعی حس میکنم تو ...

😔😔😔کاملا درکت میکنم 

آخیییییییییی چقدر قشنگ عاشق همچین زوج های هستم شکر خدا رسیدید بهم

فداااااات، من 14 سالم بود عاشقش شدم. 

اون نمیدونست، 18 سالم بود اومد خواستگاریم بابام نداد.

بعدش هم کلی اتفاق و دوری و هزار تا مشکل. 

بالاخره 2 سال پیش همدیگه رو پیدا کردیم و الان با هم هستیم. 

بازم خداروشکر. راضی ام. 

فقط یه مشکلی هست، لطفا دعا کنید که اونم حل بشه. 

ممنون. 

خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی                    
فداااااات، من 14 سالم بود عاشقش شدم.  اون نمیدونست، 18 سالم بود اومد خواستگاریم بابام نداد. ب ...

ایشالله زودیع زود حل میشه