2777
2789
عنوان

کاش پسر بودم

620 بازدید | 67 پست

میدونید اگر پسر بودم نه نیاز بود بابت هر کار کوچیکی ۱۰ ساعت توضیح بدم

نه نیاز بود مواظب قدم هایی که میخوامبردارم باشم

نه نیاز بود انقدر تو این جامعه مرد سالارانه انقدر اذیت بشم

نه نیاز بود انقدررررر محدود باشم و بابت هر کار کوچیکی ساعت ها سرزنش بشم

نه نیاز بود از بقیه تقلید کنم تا بشم اون دختری که میخوان

نه نیاز بود بشینم پیش مادر خودخواهی که هیچ درکی از مادری نبرده

هوا،هوای حذف کردن آدمای سمی هست:)

مورد آخر میتونی مستقل شی یا ازدواج کنی که پیش مامانت نباشی

موردای دیگه هم بنظرم پسر دختر ندارع والا دوتا داداش دارم من از ما بیشتر سوال پیچشون میکنن و محدودیت دارن

به فرهنگ و شیوه تربیت بستگی داره نه دختر و پسر بودن

و خیلی عجیبه که میگی اگر دختر نبودم نیاز نبود مواظب قدمهایی که بردارم باشم!چه ربطی داره واقعا

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا میناب و ناو دنا.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل میکنه.🤗💘#آریایی🇮🇷🇮🇷.#خلیج_همیشگی_فارس🇮🇷🇮🇷.#لعنت_بر_وطن فروش.✨🟤رسول اخراجی ها؛لاتم لاتای قدیم🤠لااقل هر گندی هم که بودن خاک و ناموس و وطن حالیشون بود.دهنتم جررررمیدم وطن فروش خائن🤝🏻🤗💘🟤💙💙شهاب قشنگم؛اسلام محصول ۵۰ سال گذشته در این مملکت نیست.اسلام از ۱۴۰۰ پیش در این مملکت بوده است و اثر آن در فرهنگ و تاریخ و ادبیات این کشور وجود دارد.حافظی که شما روی طاقچه خونتون میزارین در ۱۴ روایت قرآن خدا رو از بر خونده.💙💙💗💗💗چشاش مث مورفینه برام@A💘🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀#بهیادماکان🥺💔

مورد آخر میتونی مستقل شی یا ازدواج کنی که پیش مامانت نباشیموردای دیگه هم بنظرم پسر دختر ندارع والا د ...

ای بابا خواستگار کجا بود

داداشای من از هفت دولت آزادن هروقت دلشون بخواد میرن هروقت دلشون بخواد میان ،هرکار دلشون میخوان میکنن و هیچکس سوال جوابشون نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مورد آخر میتونی مستقل شی یا ازدواج کنی که پیش مامانت نباشیموردای دیگه هم بنظرم پسر دختر ندارع والا د ...

یعنی نیاز نبود بابت یه کار صد بار بشینم سبک سنگین کنم که یه وقت اشتباه نباشه و بخواد به هزاران نفر جواب پس بدم

مثل اینکه اصلا درکی ندارید از این چیزا

در هر جنس جنبه های منفی داره...

پسر بودن سخته... دختر بودن هم سخته...

فک نکن پسر بودن سادس... اون زمانی که مسئولیت زندگیت اونقد بالا میره که از شدت استرس و فشاری که روته... میری بالا میاری... می فهمی چقد سخته پسر بودن...

اره حق با توعم هست... میرن با ده نفر می خوابن انگار نه انگار...

ولی یکسری جنبه های منفی داره که ارزو می کنی هیچ وقت پسر نشی...

برای دختر هم هست... من تکذیب نمی کنم...

در هر جنس جنبه های منفی داره... پسر بودن سخته... دختر بودن هم سخته... فک نکن پسر بودن سادس... اون زم ...

ولی قبول داری دختر بودن سخت تره؟؟من الان هیچپشتوانه ای ندارم باید جهازم رو خودم تهیه کنم باور کن منم بابت این موضوع چنان استرسی رو دوشمه که از شدت فشار بعضی وقت ها حالت تهوع میگیرم

چه نیازیه به هزاران نفر جواب پس بدی؟ 😐

چون مامانم همه عالم و آدم رو پر میکنه که دختر من میخواد این کارروبکنه اوناهم خیلی راحت به خودشون حق دخالت میدن که بگن نکن و واسه چی میخوای بکنی و نیازی نیست و من باید جلوی تک تکشون دربیام

خانوادم زیادی سمی هستن

ولی قبول داری دختر بودن سخت تره؟؟من الان هیچپشتوانه ای ندارم باید جهازم رو خودم تهیه کنم باور کن منم ...

راستش بگم حالم بهم می خوره درباره این موضوع ی اینه که کودوم سختیه بیشتری میکشه حرف بزنم!!!

حس می کنم بچه راهنماییه من... من اون بالا هم گفتم... چه دختر چه پسر جنبه های منفی مخصوص خودشون رو دارن... دخترا هر ماه پریود میشند... پسری که چصم نداشته باشه هیچکی عن حسابش نمی کنه...

پسره تو این جامعه ی مزخرفه ما کار نمی تونه پیدا کنه از باباش پول میگیره... غرورش خورد میشه... باور کن پول گرفتن از بابات اونم تو سن بالا یه جوری غروره پسرا رو می کشونه که فقط اینا درک می کنند...

ببین من به این جوونی موهام سفید شده... باورت میشه؟!

راهنمایی موهام رو می بستم... الان یه جوری ریزش داره انگار ۴٠ سالمه!!!

می دونی چرا؟! چون همش باید به فکر پول دراوردن باشی...

چون مامانم همه عالم و آدم رو پر میکنه که دختر من میخواد این کارروبکنه اوناهم خیلی راحت به خودشون حق ...

بدیه ایرانی جماعت همینه... همش دهن فامیل رو نگاه می کنه...

کی میشه ما ایرانیا یکم فرهنگمون درست بشه نیایم بر اساس دهن کثیف دیگران زندگیمون رو بچینیم!!!

در کل انقد حرف دیگران مهم نباشع برات...

کاره خودتو بکن... مردم چصشعر زیاد میگن!!!