nazzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 126 عنوان چربی 75 بازدید | 10 پست سلام دوستان من ۱۶سالمه و ۱۶۲قد دارم و۷۰کبلوام اضافه وزن هم دارم حالا یه مدتیه چربی های زیر سینم خیلی در اومده مثل اینکه یه سینه دوم دراوردم چکار کنم دقیقا زیر س و ت ی ن م هستن کسی هست که این مشکل رو داشته باشه؟چکار کنم. عضو گروه نارنجی🧡🧡باهم به هدفمون میرسیم☺وزن اولیه ۷۶😑 وزن الان ۷۰و۵۰۰�😐وزن هدف ۵۵🤩 1400/07/20 | 23:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shin_ha2 عضویت: 1400/07/19 تعداد پست: 1138 درد زیر بغل یا سینه نداری 💓Shمن شب تارمو تو هم شدی ماهمو💓R
20_tina عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 1638 اره دقیقا منم همین مشکل دارم اما اضافه وزن ندارم نمیدونم چرا اینطوریع اگه راه حلی گرفتی لایکم کن
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19242 منم شکم دیگه دارم،البته هیچ کاری هم برا از بین بردنش نمیکنم خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
nazzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 126 درد زیر بغل یا سینه نداری چرا اتفاقا یه چند وقتیه زیر سینه هام بعضی مواقع تیر میکشه البته جدا مثلا الان زیر سینه راستم و لی دیروز چپ عضو گروه نارنجی🧡🧡باهم به هدفمون میرسیم☺وزن اولیه ۷۶😑 وزن الان ۷۰و۵۰۰�😐وزن هدف ۵۵🤩
بانوی_اردیبهشت26 عضویت: 1388/07/04 تعداد پست: 24902 چربیه دیگه باتوجه به این قد اضافه وزن داری سنت هم کمه ی کم دیگه این چربیها بیشتر میشه حیف نیست تو این سن چاق بشی ورزش کن
shin_ha2 عضویت: 1400/07/19 تعداد پست: 1138 چرا اتفاقا یه چند وقتیه زیر سینه هام بعضی مواقع تیر میکشه البته جدا مثلا الان زیر سینه راستم ... برو ی سونو بذه چکاب شو سنت کمه شاید بخاطر حجیم شدن سین هاته 💓Shمن شب تارمو تو هم شدی ماهمو💓R
nazzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 126 چربیه دیگه باتوجه به این قد اضافه وزن داری سنت هم کمه ی کم دیگه این چربیها بیشتر میشه حیف نیست تو ای ... اخه از پارسال تاالان وزنم رو دارم کم میکنم ولی اونا بیشتر میشناره واقعا دارم ورزش میکنم عضو گروه نارنجی🧡🧡باهم به هدفمون میرسیم☺وزن اولیه ۷۶😑 وزن الان ۷۰و۵۰۰�😐وزن هدف ۵۵🤩
nazzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 126 برو ی سونو بذه چکاب شو سنت کمه شاید بخاطر حجیم شدن سین هاته به نظرتون ممنکنه مال قرص ال دی باشه چون خوردم و چند تا امپول واسه اینکه پرید بشم زدم عضو گروه نارنجی🧡🧡باهم به هدفمون میرسیم☺وزن اولیه ۷۶😑 وزن الان ۷۰و۵۰۰�😐وزن هدف ۵۵🤩
بانوی_اردیبهشت26 عضویت: 1388/07/04 تعداد پست: 24902 اخه از پارسال تاالان وزنم رو دارم کم میکنم ولی اونا بیشتر میشن اره واقعا دارم ورزش میکنم افرین به پشتکارت اونجا ی کم مقاومتره بقیه جاها اب شدن اونجا کمتر اب شده بخاطر اون بزرگتر نشون میده اونم کم کم اب میشه نگران نباش
shin_ha2 عضویت: 1400/07/19 تعداد پست: 1138 به نظرتون ممنکنه مال قرص ال دی باشه چون خوردم و چند تا امپول واسه اینکه پرید بشم زدم اره ولی خب شما ک تحت نظر دکتری هم میتونی چکاب سینه بشی معاینه کنه هم میتونی سونو بری 💓Shمن شب تارمو تو هم شدی ماهمو💓R