2777
2789
عنوان

چربی

75 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من ۱۶سالمه و ۱۶۲قد دارم و۷۰کبلوام 

اضافه وزن هم دارم حالا یه مدتیه چربی های زیر سینم خیلی در اومده مثل اینکه یه سینه دوم دراوردم 

چکار کنم دقیقا زیر س و ت ی ن م هستن 

کسی هست که این مشکل رو داشته باشه؟

چکار کنم.

عضو گروه نارنجی🧡🧡باهم به هدفمون میرسیم☺وزن اولیه ۷۶😑   وزن الان ۷۰و۵۰۰�😐وزن هدف ۵۵🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شکم دیگه دارم،البته هیچ کاری هم برا از بین بردنش نمیکنم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
درد زیر بغل یا سینه نداری

چرا اتفاقا یه چند وقتیه زیر سینه هام بعضی مواقع تیر میکشه البته جدا 

مثلا الان زیر سینه راستم و لی دیروز چپ

عضو گروه نارنجی🧡🧡باهم به هدفمون میرسیم☺وزن اولیه ۷۶😑   وزن الان ۷۰و۵۰۰�😐وزن هدف ۵۵🤩
چرا اتفاقا یه چند وقتیه زیر سینه هام بعضی مواقع تیر میکشه البته جدا  مثلا الان زیر سینه راستم ...

برو ی سونو بذه چکاب شو سنت کمه شاید بخاطر حجیم شدن سین هاته 

💓Shمن شب تارمو تو هم شدی ماهمو💓R 
چربیه دیگه باتوجه به این قد اضافه وزن داری سنت هم کمه ی کم دیگه این چربیها بیشتر میشه حیف نیست تو ای ...

اخه از پارسال تاالان وزنم رو دارم کم میکنم ولی اونا بیشتر میشن

اره واقعا دارم ورزش میکنم

برو ی سونو بذه چکاب شو سنت کمه شاید بخاطر حجیم شدن سین هاته 

به نظرتون ممنکنه مال قرص ال دی باشه چون خوردم و چند تا امپول واسه اینکه پرید بشم زدم

اخه از پارسال تاالان وزنم رو دارم کم میکنم ولی اونا بیشتر میشن اره واقعا دارم ورزش میکنم

افرین به پشتکارت  اونجا ی کم مقاومتره بقیه جاها اب شدن اونجا کمتر اب شده بخاطر اون بزرگتر نشون میده اونم کم کم اب میشه نگران نباش 

به نظرتون ممنکنه مال قرص ال دی باشه چون خوردم و چند تا امپول واسه اینکه پرید بشم زدم

اره ولی خب شما ک تحت نظر دکتری هم میتونی چکاب سینه بشی معاینه کنه هم میتونی سونو بری

💓Shمن شب تارمو تو هم شدی ماهمو💓R