بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بدون علت باردار نمیشید چندوقته اقدامید ؟ قبلش چه کارهایی کردید نشد آی یو آی هم انجام دادید
سه سال اقدامم.تهران رفتم گفتن لوله هایفالوپ مسدوده.مشهد کلینیک ارمغان رفتم گفتن بدون دلیلی و لوله هات بازه.ای یو ای یه بار کردم نشد.الانم پانکچر کردم و شاید ماه دیگه برم برا انتقال
مگه عکس رنگی نگرفتی چطور اشتباه شده گفتن مسدوده کجا هستید ؟ منم بیش از سه ساله اقدامم باید آ ...
من دوبار عکس رنگی گرفتم.رفتم کلینیک مام تهران دکتر نصر دید کفت دوباره باید بری عکس بگیری.منم چون خیلییییی درد داشتم نرفتم و کفتم دوبار ازم عکس گرفتن اگه چیزی معلوم بشه تو همونا معلوم میشه.بعد همون عکس رو اوردم مشهد کلینیک ارمغان گفتن لوله ها بازه و بدون دلیل باردار نمیشی.هنوز خودمم نفهمیدم مشکا از چیه.منم گفتم پس ای وی اف کنید.دکتر گفت سنت کمه بزار یکم بگذره اگه نتیجه نداد بعدا.منم گفتم باید همین حالا ای وی اف کنید.که الان دارم سیکلشو میگذرونم.برو انشاالله با همین ای یو ای اول نتیجه بگیری
تو این مدت فقط دارو آمپول مصرف میکردم البته ول میکردم دوباره میرفتم که یه دکتری خدا خیرش بده گفت وقتت رو الکی هدر نده برو مرکز ناباروری که برای اولین بار رفتم بعد از سونو واژینال دکتر تشخیص آی یو آی داد فعلا دارم اینوفولیک میخورم منتظرم پریود بشم بعد برم سونو بعد درمان رو شروع کنم