2777
2789

بدون علت که خیلی کم پیش میاد 

ای خدا🥺من مشکل از شوهرمه اساسییییی😔😔😔

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدون علت که خیلی کم پیش میاد  ای خدا🥺من مشکل از شوهرمه اساسییییی😔😔😔

بدون علت خیلی سخته 

خدای نکرده مشکلی باشه دوادرمان میکنید بعد باردارمیشید اما بدون علت یعنی خدا نمیخاد همه چی هم دست خداس دارم میترکم برای هم دعا کنیم 

خدایاشکرت

بدون علت باردار نمیشید چندوقته اقدامید ؟ قبلش چه کارهایی کردید نشد آی یو آی هم انجام دادید

سه سال اقدامم.تهران رفتم گفتن لوله هایفالوپ مسدوده.مشهد کلینیک ارمغان رفتم گفتن بدون دلیلی و لوله هات بازه.ای یو ای یه بار کردم نشد.الانم پانکچر کردم و شاید ماه دیگه برم برا انتقال

ررنگی  رنگی و شاد باش یادت  نره  زمین باآدمای  خوشحال خوشکلتره.
یعنی چندوقت آی وی اف کردید ؟ کی آز میدی

هنوز انتقال ندادم.فقط تخمک کشی انجام دادم پارسال که بنا به دلایلی نتونستم انتقال بدم.متوجه نشدم قسمت آخر سوالتون رو؟

سه سال اقدامم.تهران رفتم گفتن لوله هایفالوپ مسدوده.مشهد کلینیک ارمغان رفتم گفتن بدون دلیلی و لوله ها ...

مگه عکس رنگی نگرفتی چطور اشتباه شده گفتن مسدوده 

کجا هستید ؟

منم بیش از سه ساله اقدامم باید آی یو ای کنم منتظرم پری بیاد برم سونو برای گرفتن دارو 

خدایاشکرت

هنوز انتقال ندادم.فقط تخمک کشی انجام دادم پارسال که بنا به دلایلی نتونستم انتقال بدم.متوجه نشدم قسمت ...

فکر کردم انتقال دادید گفتم کی آزمایش میدید ؟

کجا آی وی اف انجام دادید 

منم میخاستم آی وی اف بشم دکترم گفت آی یو آی 

خدایاشکرت

مگه عکس رنگی نگرفتی چطور اشتباه شده گفتن مسدوده  کجا هستید ؟ منم بیش از سه ساله اقدامم باید آ ...

من دوبار عکس رنگی گرفتم.رفتم کلینیک مام تهران دکتر نصر دید کفت دوباره باید بری عکس بگیری.منم چون خیلییییی درد داشتم نرفتم و کفتم دوبار ازم عکس گرفتن اگه چیزی معلوم بشه تو همونا معلوم میشه.بعد همون عکس رو اوردم مشهد کلینیک ارمغان گفتن لوله ها بازه و بدون دلیل باردار نمیشی.هنوز خودمم نفهمیدم مشکا از چیه.منم گفتم پس ای وی اف کنید.دکتر گفت سنت کمه بزار یکم بگذره اگه نتیجه نداد بعدا.منم گفتم باید همین حالا ای وی اف کنید.که الان دارم سیکلشو میگذرونم.برو انشاالله با همین ای یو ای اول نتیجه بگیری

بدون علت خیلی سخته  خدای نکرده مشکلی باشه دوادرمان میکنید بعد باردارمیشید اما بدون علت یعنی خد ...

برات آیه الکرسی میخونم 

ان شاء الله دامن همه منتظرا سبز بشه😭😭😭

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
شما کجا انجام دادی؟

هنوز انجام ندادم که 

تو این مدت فقط دارو آمپول مصرف میکردم البته ول میکردم دوباره میرفتم که یه دکتری خدا خیرش بده گفت وقتت رو الکی هدر نده برو مرکز ناباروری که برای اولین بار رفتم بعد از سونو واژینال دکتر تشخیص آی یو آی داد فعلا دارم اینوفولیک میخورم منتظرم پریود بشم بعد برم سونو بعد درمان رو شروع کنم 

خدایاشکرت

هنوز انجام ندادم که  تو این مدت فقط دارو آمپول مصرف میکردم البته ول میکردم دوباره میرفتم که یه ...

موفق باشی عزیزم .انشاالله هرچی خیره اتفاق بیفته هم برا شما هم برای من💓💓💓