2777
2789
عنوان

از دست بابام دیگه دارم روانی میشم

215 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها دارم دیوونه میشم دیگ از دست کارای بابام کاراش خستم کرده اول از همه ک داییم زمانی فوت شد با زنداییم ریخت رو همو ارتباط جنسی داشتن بعد منو گرفت داد ب پسر معتادش الان دارم طلاق میگیرم از اینم گذشتم گفتم درس بخونم گفت حماییت میکنم الان فردا اخرین مهلت ثبت نام بهم یه  ۲۰۰ ۳۰۰ تومن نمیده برم ثبت نام کنم  داره ولی نمیده خودشم میگه دارم اما بهت نمیدم خودت باید پول و خرج خودتو دربیاری انگار من دختر خیابونیم تا سرچهار راه برم بهم پول بدن ازبس امشب گریع کردم چشمام دیگ سویی ندارن بخاطر ۲۰۰ ۳۰۰ تومن دارم از دانشگام میوفتم اونم بخاطر پدری ک پول داره اما بهم نمیده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه رو بیخیال شو .فقط برو سرکار 

کار کجاس اخه همه ی قرون میزارن کف دست ادم بعد اونم ب منی ک تازه دارم مطلقه میشم فضای بدو هزارتا چشم نامحرمو گفتم میرم درس میخونم ی کاره میشم ی مدرکی میگیرم شغل خوب 

کار کجاس اخه همه ی قرون میزارن کف دست ادم بعد اونم ب منی ک تازه دارم مطلقه میشم فضای بدو هزارتا چشم ...

نگو متاهل بودی خب بگو مجردی 

بعدم خیلیا الان با مدرک بیکار نشستن تو خونه 

دانشگاه رفتن فقط پول هدر دادنه