2777
2789
عنوان

قرار اول😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2748 بازدید | 85 پست
😂😐 هعی یادش بخیر قرار اول من سوژه ای شده بود  کم سن بودم و بی تحربه میرفتم کلاس هنرای تجسمی& ...

چق پخمه بودم من و چق ناشی بود اون اون زمانا😑💔

جیغ جیغوعه سایتم  اشتباه ماله یه شبه ، می خوام صدا اشتبامو دنیا بشنوه                                                           چرا قهرمان قصم خودم نباشم :)
خواهرانه میگم اشتباه میکنی  من مطالعه و تجربه دارم  برو مثل خانم بشین یک چای یا قهوه میل ...

ببخشید یه سوال داشتم عزیزم ذهنمو درگیر کرده🤦🏻‍♀️

اینکه دوستمم باهام هست زشت نیست یه وقت اون آقا فکر نکنه دوستمو دارم میبرم فقط واسه کافه و اینکه اون حساب میکنه؟

گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یار من...♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توصیم اینه که نرو 

و بگو من پشیمونم که باهات ارتباط دارم همون که الان دلت قنج میره براش فردا روزی صد بار اشک چشمتو در میاره 

فکر کن اگه بابات ببینتون چقد به غرور و غیرتش بر میخوره 

و ناراحت میشه 

خودتو وارد این بازیا نکن و مطمئن باش با دوستت هم رو هم میریزه

چون دوستمم هست نمیخوام فکر کنه واسه پول و... میخوام آویزونش بشم چون بریم کافه قاعدتا مرد باید حساب ...

عزیزم هرچیزی قاعده ای داره

دونگ خودتُ بده ولی هر جیزی جایی و مکانی داره

برای رسیدن به اهدافم، آنقدر تلاش میکنم تا کل شهر مرا به کوشا بشناسند و بنامند.ح.ک.ک.ر.ک.
ببخشید یه سوال داشتم عزیزم ذهنمو درگیر کرده🤦🏻‍♀️ اینکه دوستمم باهام هست زشت نیست یه وقت اون آقا ف ...

اگر جمع بیشتر از دونفره و اون آقا نفر سوم‌رو نمیشناسه درست نیست حساب کنن . قرار جمعی بهتره دنگی باشه 

اگر نمی ذاره کافه نرید و بذارید وقتی زوج بودید 

نهههه پارو خوب نیس

من قرار اول رفتیم پارک البته قرار بود بعدش بریم کافه

ساعت ۸ صبح😂

همه فکر میکردن اسکلیم😂

اون بدبخت ساعت ۵ صبح رسیده بود شهرمون یخ کرده بود

مثلا اومدم دستش رو گرفتم گرمش کنم می‌خندید میگفت دستات خیلی فسقلیه خودتو خسته نکن😂

هعی ما بعد از ۳ سال آشنایی واسه اولین بار رفتیم سرقرار😊

اینم بگم نه خیلی ساده برو مثل من نه خیلی جیغ آرایش کن

و حتما رو مچت عطر ملایم بزن

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/

به نظرم برین پارک سرخحصار اون آخراش رو به سمت کوه برین یکی دوتا روستا مانند داره که تخت و چای و جای نشستن با یه ویو آروم و ساکت و سنتی خیلی قشنگی دارن خیلی جاش خوبه

پسندیدین همو؟

سه سال بود که باهم تو رابطه بودیم

آره پسندیدیم

ولی کاش همونجا همه چیز تموم میشد و به این وضع کشیده نمیشدیم

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
توصیم اینه که نرو  و بگو من پشیمونم که باهات ارتباط دارم همون که الان دلت قنج میره براش فردا ر ...

عزیزم پدرم در جریانه و مشکلی نداره

از دوستم هم مطمئنم چون متاهله

سه سال بود که باهم تو رابطه بودیم آره پسندیدیم ولی کاش همونجا همه چیز تموم میشد و به این وضع کشیده ...

منم یساله تو رابطم و قرارمون دو هفته دیگس

میشه بگی چرا میگی کاش تموم میشد؟عزیزم اگه دوست نداری نگو

اگر جمع بیشتر از دونفره و اون آقا نفر سوم‌رو نمیشناسه درست نیست حساب کنن . قرار جمعی بهتره دنگی باشه ...

نمیشه بدون دوستم برم و از یه طرفی اون آقا اجازه نمیده دنگ خودمو حساب کنم

چیکار کنم؟

نمیشه بدون دوستم برم و از یه طرفی اون آقا اجازه نمیده دنگ خودمو حساب کنم چیکار کنم؟

عزیزم بنظرم سخت نگیر خیلی تو فکر دنگ نباش

یجوری نشون نده که با حساب کردن خیلی کار شاخی کرده یجور نشون بده که یه کار عادیه و وظیفشه😂البته با احترام