2777
2789
عنوان

قرار اول😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2748 بازدید | 85 پست

من که شخصا با شناختی که از طرررررفم دارم 

میرم خونه 

اصلا حوصله بیرونُ ندارم

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
عزیزم بنظرم سخت نگیر خیلی تو فکر دنگ نباش یجوری نشون نده که با حساب کردن خیلی کار شاخی کرده یجور نش ...

مرسی😂💕

گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یار من...♡

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم پیشنهاد من اینه برین یه جای آروم و جنگلی که دوستت بتونه خودش سرگرم کنه و شماها مثل زوج با هم صحبت کنید که ایشون هم راحت تر باشه کنار شما. به هر حال شما با دوستت هستی و اون هم طبعا دوست داره با شما گفتگو کنه :)

با ماشین میشه رفت داخل عزیزم؟ مثل چیتگر جنگلیه یا نه؟

آره گیت ورودی اول رو که رو یاسینی هست میری داخل بعد جاده شو تا آخر میری پیچ و خم جنگلی خیلی قشنگی داره و در عین حال هم مجهز سرویس بهداشتی سوپر مارکت و فست فودی و اینا،

خلاصه آخرشو که رسیدی باز یه گیت ورودی داره فقط برای حفاظته کاری به پسر و دختری ندارن گیتو رد کردی ۴۰۰ ۵۰۰ متر جلوتر مشخصه تابلو چوبی هم نوشتن زدن جاش خیلی خوبه

من که شخصا با شناختی که از طرررررفم دارم  میرم خونه  اصلا حوصله بیرونُ ندارم

خداوکیلی تو از رستگاران روز قیامتی درود بر شرفت کاش همه مثل تو فک کنن دنیا چه گلستانی بشه👌👌🤣🤣🤣🤣

مرسی عزیزم برای توضیح کاملت لطف کردی دوستم 😚♥️

قربونت خاهش میکنم،امیدوارم یه عالمه بهت خوش بگذره و کائنات همه ی قشنگی های اون روزشو سر راهت قراربده که بهترین روز بشه برات❤🌻

خیابون ولیعصر بده؟خیلی رمانتیک نیس؟😂

قرار اول قرار نیست که رمانتیک باشه

اصلا جالب نیست موقع اشنایی و شناخت راه برید :|

نهایت موقع حساب کردن میگی من خودم دنگ خودمو حساب میکنم و دو سه بار اصرار میکنی اگه قبول نکرد که نباید بکنه که بهتر، اگه قبولم کرد یعنی خسیسه

اینو از کسی که طرز فکرش مثل تو بود و سه چهار سال با کسی بود که هر سری پول اینور اونورو پسره ازش میگرفت بشنو :\

منم یساله تو رابطم و قرارمون دو هفته دیگس میشه بگی چرا میگی کاش تموم میشد؟عزیزم اگه دوست نداری نگو

رابطمون ۵ سال و خورده ای طول کشید 

پدرش زنگ زد اجازه گرفت واسه خواستگاری بابام حتی نذاشت بیان خونمون گفت نه

فقط و فقط به خاطر مسافت.اون لرستانه من فارس.البته یزد کار میکنه وگرنه پدرم شناختی از اونا نداشت که بگم مشکل از جای دیگ بوده

و هرچی تلاش کردیم راضی نشد

الان نه میتونیم جدا شیم و نه ادامه بدیم

دلمون له شد اشکاشو دیدم و داغون شدیم

اگه چند سال پیش تموم شده بود اینقدر عاشق هم نمی‌شدیم و اذیت نمی‌شدیم

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/