2777
2789
عنوان

قرار اول😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2748 بازدید | 85 پست

جیییغ حالتو میفهمم عزیزم

ره پارک خوبه یا یه خیابون تو شهرتون ک مغاره اینا زیاد داره و پیاده رو هاش میشه قدم زد یه چیزی مث سنگ فرش ولیعصر تبریز و ....

اصلا استرس نداشته باش خوده خودت باش ب خودت بگو نپسندیدم نپسندید ب ممه راستم من اینم 

زیاد ارایش نکن معمولی باش 

یه لباس شیک بپوش 

ب ناخنا و دستات برس احتمالا جوگیر شه دستتو بگیره 

رو نبض دستت رو مچ دگ یکم عطر بزن من تو قرار اول پسره جوگیر شد دستمو بوسید دوبار😑

بزار اون بحثارو وا کنه

جیغ جیغوعه سایتم  اشتباه ماله یه شبه ، می خوام صدا اشتبامو دنیا بشنوه                                                           چرا قهرمان قصم خودم نباشم :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرانه میگم اشتباه میکنی  من مطالعه و تجربه دارم  برو مثل خانم بشین یک چای یا قهوه میل ...

ممنونم از راهنماییت😍🙏🏻

گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یار من...♡
جیییغ حالتو میفهمم عزیزم ره پارک خوبه یا یه خیابون تو شهرتون ک مغاره اینا زیاد داره و پیاده رو هاش ...

مرسییی از کمکت خوشگلهه😍😘

گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یار من...♡
مرسییی از کمکت خوشگلهه😍😘

فدا نپصم😊💕

جیغ جیغوعه سایتم  اشتباه ماله یه شبه ، می خوام صدا اشتبامو دنیا بشنوه                                                           چرا قهرمان قصم خودم نباشم :)

گلم دیت اول بهتره هرکسی از خودشو خودش حساب کنه البته اگر رابطتون جدی نیست و اگه هم جدیه مشکلی نیست ایشون حساب کنن بلاخره یه سنجشی هم هست که ببینی برخوردش چطوره

من آدمی صبوری نبودم اما برای رسیدنمون خیلی صبوری کردم و با مخالفت ها کنار اومدم ❤تو تاپیک رسیدن عاشق ها بهم تگم کنید🥰کاربری اولم نیست ♾از زندگی یاد گرفتم هیچ چیز از هیچ کسی بعید نیست پس همیشه باید به بدترین احتمالات فکر کرد ☠️

بازم بگو بازم بگو  چشمام قلبی شد

😂😐 هعی یادش بخیر قرار اول من سوژه ای شده بود 

کم سن بودم و بی تحربه میرفتم کلاس هنرای تجسمی 

قرار گذاشتیم بیاد سر چهارراه ماشین داشتا ولی میترسیدم سوار شم گفتم پیاده بیا رفتم وایسادم سر چهارراه اومد اونم فوری یه تاکسی گرف سوار شدیم نشست کنارم یه خانمم کنار من نشسته بود 

ما هی تو گوش هم پچ پچ میکردیم راننده تاکسیم چپ چپ از تو اینه نگا میکرد زنه برگش گف هووووی اقای محترم چرا مزاحم میشین 

اونم گف چ مزاحتمی خانوممه 

منم گفتم بله مشکلی نیس فک کن چهارتا ایسگا مونده بود ب کلاسم گف پایه ای پیاده شیم پیاده بریم گفتم باشه 

پیاده شدیم منم جوگیر فهمیدم چق راه مونده هنوز 

تو همون شلوغیای پیاده رو دوبار دستمو بوسید 

هی چرت و پرت میگف بحث واشه گیر داده بود مگف اگ کیفت سنگینه بده من بردارم😑 کیف منم پر رنگ و خمیر و اینا بود دگ

گفتم ن مرسی وسط راه دگ گفتم وای من جون ندارم نمیتونم مسیرم طوری بود نمیشد تاکسی گرف 😑 گف میخوای کولت کنم کوچولو اونموقع خیلی بغلی و ریزه میزه بودم گفتم هه ت ک زورت نمیرسه 

اومد از پش مث فیلم هندیا بلندم کرد 

گفتم زشته بزار پایین خجالت بکش😑 رسما سوژه شده بودیم هچ دگ رسیدم سر کلاس تا اخر کلاس تو خیابون روبه روی اموزشگاه نشسته وایستاده بود حدودا دوساعت😑💔 هعییییی