2777
2789
عنوان

من یه معلمم

179 بازدید | 11 پست

یه دانش آموز ضعیف دارم که خیلی مشکل درسی داره ، زنگ زدم به اولیاش باباش بود ولی صداش کاملا زنونه بود و من نفهمیدم مرده تا وقتی که پرسیدم آیا مشکلی دارن که بچه به تکالیفش نمی‌رسه که گف از زنش طلاق گرفته اونموقع بود فهمیدم آقاست ، یه سری سوالات بالینی پرسیدم که چندتا بچه دارن و آیا اختلاف سنی با بچشون زیاده یا نه و سواد دارن یا خیر ، که بعدش احساس خیلی بدی بهم دست داد احساس کردم داره خیلی صمیمی میشه الان حالم خیلی بده همش سعی کردم بحث رو به سمت درس ببرم 

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜

خب؟ چرا حالت بده

تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺ تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤  هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻‍♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب چی میگف 

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
خب مدیر مدرسه نمی‌تونه بگه؟به جای شما؟

مدیر به چنتا از اولیا زنگ بزنه بعد حرف اونو بیاد به من بگه ؟ مگر می‌دونه مشکل دانش‌آموز چیه که بپرسه

خیلی رسمی و اداری مشل بچه رو حل کن. به شخصیت باباهه توجه نکن اصلا

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
مدیر به چنتا از اولیا زنگ بزنه بعد حرف اونو بیاد به من بگه ؟ مگر می‌دونه مشکل دانش‌آموز چیه که بپرسه

این که خوبه پارسال من یه شاگردی داشتم مامان باباش تازه از هم جدا شده بودن بعد دختره پیش مادرش بود 

پدرش می گفت تو باید از وضعیت درسی دخترم به من هم اطلاع بدی 

بعد زنگ میزد وضعیت درسی بچه اش رو بپرسه 

دو ساعت ماجراهای زندگیش و بدی زنش رو برا من میگفت🥴

این که خوبه پارسال من یه شاگردی داشتم مامان باباش تازه از هم جدا شده بودن بعد دختره پیش مادرش بود&nb ...

پس شما میفهمید من چی میگم ، دقیقا از اینکه در مورد زندگیش میگف حس بدی دارم 

پس شما میفهمید من چی میگم ، دقیقا از اینکه در مورد زندگیش میگف حس بدی دارم 

نه ولش کن اون فقط یه گوش مفت میخواسته که حرف بزنه 

من چند تا مورد اینجوری داشتم و همکارها هم تعریف کردن 

کلا با معلم بچشون چون تو جریان زندگی شون هست 

از این حرفا میزنن 

منظوری ندارن

نه ولش کن اون فقط یه گوش مفت میخواسته که حرف بزنه  من چند تا مورد اینجوری داشتم و همکارها هم ت ...

ایشالا که اینم اینجوری باشه