2777
2789
عنوان

خانوما این قرص جنسینگه؟+عکس📸

217 بازدید | 16 پست

این مال دوستمه

رفته عطاری گفته قرص جنسینگ میخوام براچاقی اینو داده گفته جنسینگه

ولی روش نوشته مولتی دیسان

یعنی جنسینگ نیست؟

نمیدونیدشما؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

بعله اون عکسه ریشه جنسینگه‌چون ی خاصیت دیگشم تقویت قوای جنسیه

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️  خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:

هست ولی اونی ک چاق میکنع نیس

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه برای چاقی میخوای پودرشو از عطاری بگیرین اون بیشتر جواب میده

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️  خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:
بعله اون عکسه ریشه جنسینگه‌چون ی خاصیت دیگشم تقویت قوای جنسیه

اون اصلیه که عکس گوزن روشه

چاق نمیکنه یعنی؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
اون اصلیه که عکس گوزن روشه چاق نمیکنه یعنی؟

گوزن؟😐والا رو پودرشم عکس گوزن نیست عکس همین ریشه جنسینگ‌تقریبا مثل یه چوب ریشه دار

اون اصلیه که عکس گوزن روشه چاق نمیکنه یعنی؟

باد میکنی فک میکنی که چاقیه اونم بخاطر کورتن و دگزای توشه بعد قطع شدن باد طرف میخوابه 

کلیه و سیستم گوارشم بهم میزنه 

من هم پودرش و خوردم هم قرصشو،پودرش که دوروزه معده رو انگار میگندونه همش حس تهوع و رودل داری 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

گوزن؟😐والا رو پودرشم عکس گوزن نیست عکس همین ریشه جنسینگ‌تقریبا مثل یه چوب ریشه دار

گوزنه عزیز

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

باد میکنی فک میکنی که چاقیه اونم بخاطر کورتن و دگزای توشه بعد قطع شدن باد طرف میخوابه  کلیه و ...

اصلنم اینطور نیست تنها پودری ک هیچ ضرری نداره و چاقیش همیشگیه همینه چون فقط اشتهاآوره 

اصلنم اینطور نیست تنها پودری ک هیچ ضرری نداره و چاقیش همیشگیه همینه چون فقط اشتهاآوره 

یعنی این عکسه جنسینگ نیست

باد میکنی فک میکنی که چاقیه اونم بخاطر کورتن و دگزای توشه بعد قطع شدن باد طرف میخوابه  کلیه و ...

خب پس این عکسه چیه؟

جنسنگ نیست کلا؟

😃😃

درمورد جینسینگ اصل حرف نمیزنیم دختر خوب😆

قرص و پودری رو میگیم که دوگرم جینسینگ توشه به سه مشت دگزا و کورتن😉

چیزیکه خودم خوردمو ضررشو دیدم

😃😃 درمورد جینسینگ اصل حرف نمیزنیم دختر خوب😆 قرص و پودری رو میگیم که دوگرم جینسینگ توشه به سه مش ...

ولی من الان در مورد جنسینگ اصل حرف میزنم همین عکس سمت چپیه خیلیم خوبه

خب پس این عکسه چیه؟ جنسنگ نیست کلا؟

اون ریشه جنسینگه ولی اینیکه قرصیکه گذاشتی بدون شک صد برابر بهتره اون قرص و پودر مشهوره به اسم جنسینگ که من خوردم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز