2777
2789
عنوان

جوش زدن بعدازکرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 2758 بازدید | 63 پست
استارتر منم شرایط شما رو دارم صورتم افتضاح شده رفتم دکتر گفت هر ۱۲ ساعت قرص داکسی سایکلین بخور یه ...

عزیزدلم خوبی؟؟منم کرونا گرفتم و صورتم نابووود شد متاسفانه.... شما این محصولاتو استفاده کردی خوب شد پوستت؟؟؟بعد پوستت خشک یا چرب؟؟تروخدا ج بده

خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم خوبی؟؟منم کرونا گرفتم و صورتم نابووود شد متاسفانه.... شما این محصولاتو استفاده کردی خوب شد پ ...

سلام عزیزم ممنونم‌شما خوبی. بله استفاده کردم خیلی راضی ام عزیزم. من بعد کرونا پوستم چرب شد

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام عزیزم ممنونم‌شما خوبی. بله استفاده کردم خیلی راضی ام عزیزم. من بعد کرونا پوستم چرب شد

خداروشکررر.... بنظرت منم همونا رو بگیرم استفاده کنم؟؟؟یادت نمیا چقد طول کشید اثر کنه؟؟

خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔
خداروشکررر.... بنظرت منم همونا رو بگیرم استفاده کنم؟؟؟یادت نمیا چقد طول کشید اثر کنه؟؟

عزیزم‌بله بگیرید البته اگر بتونید دکتر هم برید خوبه ولی هیچ کدومش داروی خاصی نیست ک نیاز به نسخه داشته باشه

سه هفته شد تقریبا

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫