2777
2789
عنوان

لمینت دندان

1087 بازدید | 33 پست

بچه هایی که لمینت یا کامپوزیت کردین بیاین بگین راضی هستین یا نه ؟ معایبی هم داره ؟؟ یا مثلا مراقبت خاصی ؟؟

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

هیچکس انجام نداده ؟؟

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

پسردایی ام دندانپزشکه میگه هردندون ۱۰۰میلیون حداقل قیمتشه 

حیفه عاج دندوناتون روازبین میبرید لمینت نکنید

حتی یه مریضاشم میگه اما گوش نمیکنن

مادرم کامپوزیت کرده خیلی راضیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه مدت به خاطر شغلم با دندون پزشکا در ارتباط بودم هیچ کدومشون لمینت یا کامپوزیت رو تایید نمیکردن

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
من یه مدت به خاطر شغلم با دندون پزشکا در ارتباط بودم هیچ کدومشون لمینت یا کامپوزیت رو تایید نمیکردن

جدی ؟ چرا اخه ؟ 

لمینت تراش میدن دندونو ولی کامپوزیت که تراش نمیدن 

جدی ؟ چرا اخه ؟  لمینت تراش میدن دندونو ولی کامپوزیت که تراش نمیدن

لمینت رو که اصلا دورش رو خط بکش... کامپوزیتم یادمه یه دکتری میگفت شما فکر کن یه لایه همیشه رو دندونات باشه. دندونات طی مرور زمان میپوسن و از بین میرن. غذا رو دیدی رو دندون میمونه میپوسه دندون؟ اینم همینه. طی سالیان سال دندونات خیلی اسیب میبینه. مخصوصا وقتی جوونی سنت بره بالاتر دندونات زودتر از بقیه همسنات از بین میره

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
لمینت رو که اصلا دورش رو خط بکش... کامپوزیتم یادمه یه دکتری میگفت شما فکر کن یه لایه همیشه رو دندونا ...

اخ راست میگی اصلا اینجوری بهش نگاه نکرده بودم 😞😞

حیف شد خیلی دوست داشتم واقعا قشنگ میشه ☹️☹️

اخ راست میگی اصلا اینجوری بهش نگاه نکرده بودم 😞😞 حیف شد خیلی دوست داشتم واقعا قشنگ میشه ☹️☹️

حیفه دندوناته. بلیچینگ شرف داره به این 2 تا مورد. از راه اصولی بهشون برس

من کامپوزیت انجام دادم. پیش دکتر مهبد شایگان هم رفتم که معروفه. واقعا راضی هستم. کار لمینتش هم خوبه

مراقبت های بعدش چجوریه ؟؟ چند وقت بعد ترمیم میخواد ؟؟

اخ راست میگی اصلا اینجوری بهش نگاه نکرده بودم 😞😞 حیف شد خیلی دوست داشتم واقعا قشنگ میشه ☹️☹️

برو بلیچ کن. توی اینستا بزن دکتر مهبد شایگان. برو نمونه کاراشو ببین. بلیچ دو تا فک اف گذاشته بود 1500

برو بلیچ کن. توی اینستا بزن دکتر مهبد شایگان. برو نمونه کاراشو ببین. بلیچ دو تا فک اف گذاشته بود 150 ...

اخه دندون جلوم یکم لب پر شده اون با بلیچینگ درست نمیشه که 

اخه دندون جلوم یکم لب پر شده اون با بلیچینگ درست نمیشه که 

اونو با کامپوزیت اون یه دندون برات درست میکنه. برات بلیچ میکنه بعد همرنگ دندونت اون دندونتو با کامپوزیت درست میکنه

اونو با کامپوزیت اون یه دندون برات درست میکنه. برات بلیچ میکنه بعد همرنگ دندونت اون دندونتو با کامپو ...

مرسی عزیزم ❤️❤️❤️