2777
2789
عنوان

لمینت دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 33 پست

اگه الانم با وجود دکترای خوب برای پروتز و لیفت سینه، سینه های کوچیک و افتاده داری، بهتره یه فکری کنی!

بهت پیشنهاد میکنم نمونه کارای واقعی از عمل زیبایی سینه رو ببینی بعد تصمیم بگیری.  

https://www.instagram.com/dr.sohrabmoradi/

برای مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیر:  

09127906020

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه الانم با وجود دکترای خوب برای پروتز و لیفت سینه، سینه های کوچیک و افتاده داری، بهتره یه فکری کنی ...

تاپیک درباره لمینته دندونه نه پروتز سینه 

یه تاپیک دیگه باید تبلیغ کنی 😁😁

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

من خودم لمینت نکردم ولی چون دوستم میخاست انجام بده میدونم درباره اش. ببین لمینت دندون تراش میخوره و روکشی که میذارن باید عمری بمونه اما کامپوزیت اینطوری ینست و دندون زیاد تراش نمیخوره و میتونی عوض کنی یا دربیاریش . ولی من میگم اگه دندونات ردیفه و مرتبه بهتره درمورد بلیچینگ هم سوال کنیی ببین این سایت دکتری هست که دوستم رفت پیشش بهتری ازشون بپرسی. https://dr-nassiriclinic.com/با-لمینیت-سرامیکی-بیشتر-آشنا-شوید/ 

بچه ها من رفتم جرم گیری انجام دادم ولی دندونم هنوز رنگش سفید و خوب نیست باید لمینت دندان انجام بدم حتما ؟ کسی میدونه باید چیکار کنم راهنمایی کنه؟ دکتر مقدادی بهم پیشنهاد لمینت دادن کارشم خوبه از چند نفر پرسیدم تو مطب 

من لمینت دندان انجام دادم دکترمم امیر مقدادی

دندونام خیلی کوچیک بود به صورتم نمی اومد یه جا رفتم گفت کامپوزیت کن بعد یه هزینه ای برآورد کرد که حساب کردم دیدم لمینت کنم به صرفه تره برام

دو سه  جلسه رفت  و آمد داری دکترت حرفه ای باشه جلسه ای که می خواد لمینت  کنه زیاد طول نمی کشه ولی دکترت اروم باشه 5 ساعت زمان می بره دیدم که میگم

لمینت رو برای دندونای خودت می سازن و یه اندازه ای هست که بهت بیاد ولی کامپوزیت یه ماده  س میذارن رو دندونت البته قیمتاش متفاوته لمینت گرونتره یکم خب ماندگارترم هست بعد اینکه نباید چیزای سفت بخوری زیاد به خصوص بلال اینا که داغون نشه هر چی میدونستم گفتم سوال داشتی بپرس

بچه ها من رفتم جرم گیری انجام دادم ولی دندونم هنوز رنگش سفید و خوب نیست باید لمینت دندان انجام بدم ح ...

آره عزیزم درست گفتن کار دکتر امیر مقدادی واقعا عالیه
من لمینت دندان : https://drmeghdadi.ir/%d9%84%d9%85%db%8c%d9%86%d8%aa-%d8%af%d9%86%d8%af%d8%a7%d9%86/ پیششون انجام دادم و این کار یکی از بهترین تصمیم هایی بود که توی زندگیم گرفتم
و از همه مهم تر اینه که پیش دندانپزشک خیلی خوب و با تجربه این کارو انجام دادم
بخاطر شرایط کاریم با آدمای زیادی در ارتباطم و مرتب شدن و سفید شدن دندونام با لمینت باعث شده که خیلی اعتماد به نفسم بره بالا

دوستم دو سال پیش مطب دکتر بهمن پوراقدم ۱۶ واحد لمینت کرده خیلی راضیه در مورد مراقبتش هم آقای دکتر توضیحات لازم را داده بودن، برات شماره مطبشو میزارم لازم داشتی برو 

02122220000

هیچکس انجام نداده ؟؟

سلام

لمینت دندون بیشتر جنبه زیبایی داره تا درمان. البته برای درمان ناهنجاری ها و رفع فواصل کم دندانی کاربرد داره و در حالت های حاد باید برید سراغ ارتودنسی.

ولی اگه قصدتون زیبایی است حتما در ردجه اول یک دندونپزشک خوب پیدا کنید و باهاش مشاوره داشته باشید و بعد اقدام کنید اینو میگم واسه این که یک راه بی بازگشته و نمیشه بعدا حذفش کرد

برادرزداه من توی تهران سعادت آباد رفته بود پیش دکتر مهدی کریمی میگفت توی کارش خیلی وسواس داره هرچند هم قیمتش بالاست ولی خیلی راضی بود

توی سایتش هم نمونه کار داره

من قبلا لمینت کردم ولی چون کیفیتش خیلی پایین بود ماندگاری خوبی نداشت یکی از دوستام بهم کلینیک دندانپزشکی کوشا رو معرفی کرد و رفتم واسه ترمیم لمینت نتیجه خیلی خوبی گرفتم دندونام سفید و قشنگ شده بی نظیره کارشون

از وقتی لمینت کردم دندونامو خیلی حس بهتری دارم و واقعا دوست دارم نتیجشو خیلی مهمه که توی کلینیک دندانپزشکی معتبر و پیش دندانپزشک حرفه ای این کارو انجام بدین من کلینیک دندانپزشکی کوشا توی خیابون ولیعصر لمینت فک بالا انجام دادم واقعا خوب بود

دوستم به کلینیک دردیس رفت تا دندوناش رو لمینت کنه. وقتی نتیجه کارو دیدم دهنم باز موند! حالا هر بار لبخندش رو می‌بینم، حس می‌کنم با یک مدل مجله طرفم :)) واقعاً کارشون عالیه!