2777
2789
بابا جوان ها هزار تا مشکل دارن تدارک دیدن بعضی خانواده ها دوران نامزدی اذییت میکنن. خدا رحمت کنه رفت ...

گلم چقدر تند میرین منم نگفتم حتما باید تا سال صبر میکردن که

بنظر من هم استارتر باید میرفت عروسی فوقش مینشست نمیرقصید و این حرفا

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره خیلی شما هم خوب کردی نرفتی 

سلام بابا

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بابا

عه سلام نرگس🙌🏻🤩

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
عه سلام نرگس🙌🏻🤩

خخخخخخ

بوس بوس بابا جون

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
خداشاهده شب هفتم پدربزرگم حنابندون پسر داییم بود😢 همه با بغض نشسته بودیم تو مراسمشون.

بمیرم  حتما خیلی سخت گذشته 🤕🖤

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
دقیقا منم هنگ کردم   به هفت روز مادرشم رفته! با لباس مشکی!! اینجا چه چیزا ک نمیشنوم

واقعا   منم هنگ کردم به خدا 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
بمیرم  حتما خیلی سخت گذشته 🤕🖤

خدانکنه.اوهوم خیلی سخت.معمولا باصدای آهنگ آدم دلش وا میشه ولی ما عصبی و غمگین میشدیم.مجبوری لبخند میزدیم که نگن انرژی منفی ان😞

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خدانکنه.اوهوم خیلی سخت.معمولا باصدای آهنگ آدم دلش وا میشه ولی ما عصبی و غمگین میشدیم.مجبوری لبخند می ...

ان شاء الله دیگه از این مصیبت ها نداشته باشین عزیزدلم ❤️

ان شاء الله دیگه از این مصیبت ها نداشته باشین عزیزدلم ❤️

ممنونم.زندگی با شادی و غمش هست که تکمیل میشه.براتون آرزوی بهترینها رو میکنم😚

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
ممنونم.زندگی با شادی و غمش هست که تکمیل میشه.براتون آرزوی بهترینها رو میکنم😚

درسته 😘 مرسی عزیزدلم   همچنین ❤️🥰

درسته 😘 مرسی عزیزدلم   همچنین ❤️🥰

فدات شم😚