2777
2789

من خودم به شخصه این رسم و رسومات رو نمیپسندم 

اگ مردم همون شبش بزنن و برقصن 

مرده راه خودش رو میره زنده راه خودشو 

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️

اشتباه بوده باید صبر میکردند

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره  تا ۴۰ روز صبر مطکنن بعدش هر کی هر کاری خواست میکنه  دیدی یه هویی دونفر پشت هم بعد ا ...

فامیل ما اینطوری شد دختره پدربزرگش فوت کرد عروسیو عقب انداختن ۶ماه بعدش عموی پسره مرد چندماه بعدش هم مادربزرگ دختره .کلا عروسیو بهم زدن جدا شدن گفتن پاقدمشون خوب نیست و نحسی میارن و همه رو به کشتن میدن تو ۱ سال ۳ نفر مردن . 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

ی خاطره تعریف کنم براتون.یکی از فامیلای ما روز عقدش پدربزرگش فوت کرد..توبیمارستان بود بنده خدا...فقط هم پسر ارشدش و دخترش که پیشش به عنوان همراه بود میدونست..اجازه ندادن هیچ کس متوجه بشه...و رفتن تو مراسم....و برای اینکه عروس حالش بدنشه یا عذاب وجدان نگیره...گفتن نمیدونستن فوت کرده.بعدها معلوم شد.به نظر من خیلی کارشون انسانی بود

خدایی خیلی کار بدی کرده  هفت روز بعد فوت پدرش 🤕

خداشاهده شب هفتم پدربزرگم حنابندون پسر داییم بود😢

همه با بغض نشسته بودیم تو مراسمشون.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خدارحمتش کنه.میدونم سخته.خدابهت صبر بده.ولی چرا نرفتی؟  پدرشما پدر برادرت هم بوده.نباید پشت بر ...

گلم کدوم دشمن.. متاسفانه خودیا همون دشمنن.. مگه میشه ادم هفتم پدرش جشن بگیره خدا به مادرت چه صبری داده 

به نظر من کار درستی کردن ، از کجا معلوم تا سر سال صبر میکردن بعد یکی دیگه فوت نمیشد ؟ دور از جون همتون البته ، باز باید یه سال دیگه صبر میکردن ، 

خدا پدرتون رو رحمت کنه ولی یکسال تعویق ازدواج اصلا معقول نیست ، هزار مشکل ممکنه پیش بیاد ، خودتون میدونید چقدر دوران عقد سخته و اختلاف برانگیز ، از طرفی همه چیز هر روز داره چندبرابر گرونتر میشه ، شاید سال دیگه نمی‌تونستند عروسی بگیرن با این گرونی

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

چرا باید تا سال صبرکرد چه رسم بدیه یکسال الاف بمونن دخترو پسر مگه اونی که فوت شده زنده میشه بحث احترامم باشه هیچ ربطی  نداره که بی احترامی باشه من بودم میرفتم نیم ساعت مینشستم میومدم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
وا! طرف پدرش فوت کرده میگین زشته نرفته عروسی؟!

۳ ماه فوت کرده ،واقعا لین چیزا دیگه نشانه شخصیت اوک بنده خدا فوت کرده چهلمشم تموم شده ،اینا هم احترام گزاشتن بعد سه ماه گرفتن ک دوستان بیان میشه بگی کجاش مشکل داره من نمیگم بره وسط قر بده ولی شخصیت حکم می‌کرد ک میرفتن 

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم