خیلی حس بدیه . در واقع هیچ حسی نداری ، نه خوشحالی نه ناراحت نه میخندی نه گریه میکنی . عین مرده متحرک . تو مغزم هیچ حسی نداری . همه چی مبهمه ، انگار توی شکم مادر ، به همون تاریکی ، داری تو آب غلط میخوری . خیلی مبهم هستش . توان درک کردن رو ازم گرفته ، یک قسمت از حافظه م پاک شده ، یعنی هستش ولی نمیفهمم ش . چند هفته پیش این جور بودم که خیلی شدید بود ولی حافظه و درک کردن سر جایش بود بعد از چند روز خوب شد ، ولی دوباره الان یک یا دو هفته هستش که دوباره این جور شدم و به همه اونا اینکه خیلی چیزا رو درک نمیکنم و نمیفهمم هم اضافه شده . فکر میکنم شاید بخاطر اینه که برای کرونا زیاد از خونه بیرون نمیریم و همش تو خونه هستیم این جوری شدم . بخاطر همین سعی میکنم تو خونه خودمو سرگرم کنم ولی بیشتر وقتا رو اضافه میارم و دوباره همون حالتا سرازیر میشه تو مغزم .خانواده فکر میکنن شاید افسرده شدم . تو اینترنت که گشتم اسمش مه مغزی هست ، بخاطر چند تا چیزه که چند تاش خواب کم و استرس و .... که تو این دو هفته برام اتفاق افتاد. البته الآن دیگه خواب و استرس م رو کنترل کردم ، اون حس ها هم بهتر شده ولی کاملا خوب نشده ، بیشتر اینکه قدرت درک رو ازم گرفته اذیت م میکنه . تا حالا براتون اتفاق افتاده ؟
گاهی ممکنه کم خونی و کمبود خواب و استرس علتش باشه، اگر افسردگی هست به روانپزشک مراجعه کن ولی اگر احتمال میدی اون نباشه خوابتو تنظیم کن، تحرکتو بیشتر کن، استرستو کم کن، رژیم غذاییتو بهتر کن و اگرم کم خونی و کم انرژی بودن دلیلشه قرص آهن و چیزهای خون ساز و پر ویتامین بخور
سلام با توجه به این که بنده مدت ها درگیر این مشکل بودم، خیلی دوست دارم که بتونم کمکی کرده باش ...
سلام لطفا به منم کمک کنید الان ۱۰ ساله اینطوری هستم تو نی نی سایت خواننده خاموش بودم امروز عضو شدم و اولین تاپیکم مربوط به حالم هست شما چه علایمی دارین
من عزیزم خیلی داغون بودم فقط سرمو میزاشتم روبالشت چشمامو میبستم خوابمم نمیبرد ساعتا چشمام بسته بود ولی نمیخوابیدم بعد اطرافم انگار برام غریبه بودن انگاری تازه به دنیا اومده بودم.دیگ رفتم دکتر روانپزشک قرص خوردم بهترشدم