2777
2789
عنوان

مه مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 19050 بازدید | 46 پست
شما چرا اینجوری شدین ؟من بخاطر استرس طولانی اینجوری شدم خیلی هم پشت سرم در میکرد 

منم همینطور عزیزم بخاطر استرس طولانی

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اتفاقا منم همینم  گاهی ممکنه کم خونی و کمبود خواب و استرس علتش باشه، اگر افسردگی هست به روانپز ...

سلام من بیشتر این کارارو کردم ولی نتیجه ای نگرفتم اصلا تمرکز ندارم همه چی یادم میره به سختی دارم روزارو سپری میکنم رو شغل و زندگیم تاثیر بدی گذاشته کسی هست کمکی بکنه

سلام من بیشتر این کارارو کردم ولی نتیجه ای نگرفتم اصلا تمرکز ندارم همه چی یادم میره به سختی دارم روز ...

یه محصولی هست به اسم اسپیرولینا که از جلبک دریایی درست شده باعث افزایش سیستم ایمنی بدن میشه یکی از فوایدش هم همین مه مغزی هست من اصلا نمیدونستم مه مغزی چیه امروز تو این پیج تو قسمت هایلایت رضایت ها دیدم که عده ای گفتن مه مغزی داشتن و درست شدن با این مکمل غذایی اومدم تو نی نی سایت راجبش بخونم دیدم که خیلیا دچارن خیلی ناراحت شدم گفتم حداقل آدرس این پیجو بزارم شاید بتونه به کسی کمک کنه ایشالا استفاده کنیدو بیاید بگید که خوب شدید اسم پیجشم این بود @mahzyar_shafee

کامل نه

من درک ندارم اصلا انگار افراد برام غریبه انگار آلزایمر گرفتم اصلا نمیتونم حساب کتاب کنم مغزم نمی‌کشه صبح ها که از خواب بلندمیشم گیجم منگم

الان خانواده نزدیکم رو که میبینم میگم این مثلاً برادرانه ولی انگار برام غریبن شما اینطور بودین

سلام لطفا به منم کمک کنید الان ۱۰ ساله اینطوری هستم تو نی نی سایت خواننده خاموش بودم امروز عضو شدم و ...

سلام یک کتاب هست یک دکتر آمریکایی نوشته اسمش چگونه در عرض سه هفته مه مغزی رو از بین ببریم هست اونو بخون می تونه خیلی کمکت کنه