2777
2789
عنوان

🛑 اثر گناه....

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 28 پست
برا اون کاری که نمیتونم ترکش کنم؟؟؟

بله!

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
پس اروپا مركز اعمال صالحه كه جو و محيط زيست عاليه زراعت عالي ،  مردم مهربونن و،،،،

در اروپا اسلام نمیبینی ولی رفتار انسانی مدنظر مسلمونو رو میبینی ولی در ایران برعکسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا اون کاری که نمیتونم ترکش کنم؟؟؟

ورزش، دوست خوب، مطالعه، کلاس، هنر

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
در اروپا اسلام نمیبینی ولی رفتار انسانی مدنظر مسلمونو رو میبینی ولی در ایران برعکسه

ربطي نداشت اروپا بر اساس دين اداره نميشه بر اساس عدالت اجتماعي اداره ميشه مردمم با قوانين موافقن دنبالروي قوانينن خود مردم ايرانن رفتارشون بد نيست  انسانيه مردم خيلي خيلي خوبي داريم 

مرسی ❤خدا کنه بتونم😒

ببین ترک‌کردن چایی هم سخته!

ولی اول یه وعده از ۶ وعده رو حذف میکنن

بعد کم کم سر لیوان ها رو کمتر میریزن، یواش یواش کمرنگش میکنن.

هی کمرنگ تر و کمتر

دیگه راحت میشه بعد از یکماه دو وعده رو حذف کرد

و به جاش دمنوش دیگه ای گذاشت...

وقتی سه ماه بشه دیگه اصلا بهش فکر هم نمیکنن...

بخصوص اگر دستانی داری که اونها فعال و پر انرژی ان

امیدوارم البته اشتباه حدس زده باشم 

ولی میتونی از این دست ها معجزه بیافرینی...

حتما راجع به هدف خلقت مطالعه کن

صوت های ۵ جلسه اول دین فطری رو بشنو

واقعا نگاهت به زندگی عوض میشه.

درسته حرفاتون مرسی🌹🌹🌹

ببین یه سری دوره های هدف گذاری هست

من میدونم پیج اینستا هم دارن

تلگ

و بله و ایتا هم‌ هستن

سرچ کن

من با برنامه.

واقعا برای اینکه زندگیت رو پر کنی

بهت راهکار میده

هدف گذاری کن و برای رسیدن بهشون وقتت رو تقسیم کن

وقت خالی پیدا نمیکنی برای کار دیگه

ره رو صفحه 2 | تبادل نظر نی نی سایت

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6189010/ره-رو?page=2

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

ببین یه سری دوره های هدف گذاری هست من میدونم پیج اینستا هم دارن تلگ و بله و ایتا هم‌ هستن ...

سلام بزرگوار،تاپیک ره رو شمارو خوندم،عااالی بود ممنون..

نماز قضا دارم و ان شاءالله راهکاری که دادین رو انجام میدم...خیر دنیا و آخرت ببینید ان شاءالله🤲🌹

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

سلام بزرگوار،تاپیک ره رو شمارو خوندم،عااالی بود ممنون.. نماز قضا دارم و ان شاءالله راهکاری که دادین ...

سلام‌ بزرگوار. شما لطف دارید.

عزیز ما در ایتا گروه نماز قضا داریم. و شکر خدا به روش بسیار ساده ای داریم نمازهامون رو میخونیم. مایل بودید در خدمتم.

بابت تاپیک هم لطف دارید.

سلام‌ بزرگوار. شما لطف دارید. عزیز ما در ایتا گروه نماز قضا داریم. و شکر خدا به روش بسیار ساده ا ...

بله عزیزم حتما🌹

خوشحال میشم بنده رو تو گروهتون بپذیرید❤️