2777
2789
عنوان

چرا😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 27 پست
من نتونستم فراموش کنم یه مدت افسرده بودم از مردا بدم میومد درطول روز کمتر یادش میفتادم بخاطر مشغله ه ...

ازدواج کردی باهاش؟ خوش ب حالت کاش منم زندگیم رو ب راه بسه خدا اگ اونو صلاح نمیدونه یکیو بیاره ک ب صلاحمه

عزیزم‌میگذره  منم مشتبه تو داستانی داشتم من که علنا شدم یه بیمار انقدر حالم بد هیجی نمیتونستم ...

کاش خدا ب منم کمک کنه و یکیو بزارن سرراهم 😔چون همیشه تو زندگی چیزی ب دست نیاوردم فقط از دست دادم و این باعث شده دیگ نتونم تحمل کنم و روحیم تخریب شده ب شدت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش خدا ب منم کمک کنه و یکیو بزارن سرراهم 😔چون همیشه تو زندگی چیزی ب دست نیاوردم فقط از دست دادم و ...

از ته دلت از خدا بخواه مطمئن باش میشه 

به خدا هیچوقت شک‌نکن 

میدونم سخته ولی میگذره و میشه تجربه 

خیلی داستانامون شبیه همه 

منم وقتی  که ول کرد و‌رفت بعداز 6 ماه برگشت ولی دیکه من نمیخواستمش چون حال و روز منو دید و براش مهم نبود پس اون نمیتونست مرد زندگی باشه 

لطفا تو هم قوی باش 

خیلی ناراحتم که چرا اون زمان بخاطر اون آسغال باعث ناراحتی عزیزام میشدم

از ته دلت از خدا بخواه مطمئن باش میشه  به خدا هیچوقت شک‌نکن  میدونم سخته ولی میگذره و می ...

منم خیلی ناراحتم تو یه سال گاهی خوشحال بودم گاهی ناراحت ولی مثلا قهر میکردیم سر دوهفته برمیگشت ولی من مرداد تولدم بود یه هفته بعدش باهم بودیم بعد شب بهم گف میرم با دوستم بیرون بعد من تا نصفه شب منتظر موندم دیدم خبری ازش نشد زنگیدم دیدم عه آقا اومده خونه و اشغاله و دعوا کردم باهاش فهمیدم بهم دروغ گفته بعدکات کردیم آدمی ک هیچ وقت نمیتونست ازم دور بمونه یه ماه نبود و من فهمیدم با کس دیگه هست تااینک دعا کردم کلی نماز خوندم ب طرز عجیبی روز دوم دعا خوندنم امکان نداشت من اونو بیرون ببینم ساعت ۸ صبح رفته بودم واکسن بزنم برگشتنی از مسیری اومدم ک پرنده پر نمی‌زد کاملا احساس کردم خدا اونو گذاشت سرراهم و بعد یه ماه پیام داد ک نمیتونم تحمل کنم بیرون مث غریبه ها رد شدیم و برگشت ولی کاملا بی توجه بود کسی ک همش اصرار میکرد بهش فرصت بدم انگار نه انگار نه زنگی نه پیامی فقط تشنه ی قرار با من بود یه بار باهاش رفتم بیرون اومدم خونه دیدم بازم خبری ازش نشد و دعوا کردم و یه هفته ای اومد وموند و رفت و بدتر ضربه خوردم ک چرا بااینک میدید من زجر کشیدم و دوسش دارم اینجور باهام رفتار کنه و مث چیز بی ارزش باهام رفتار کنه و یه هفته بمونه و بعد بره دوباره این بدتر بهم ضربه زد ک چرا فک‌نکرد بااینکارش من چقد شکسته تر میشم چون خودش اصرار کرد بهم برم‌گردوند ولی یه هفته نتونست پای حرفش بمونه

منم خیلی ناراحتم تو یه سال گاهی خوشحال بودم گاهی ناراحت ولی مثلا قهر میکردیم سر دوهفته برمیگشت ولی م ...

عزیزم‌لطفا دیگه بهش فکر نکن و فقط از خدا بخواه سر سامان بده زندگیتو 

اون لیاقت عشق تو رو نداره 

مردی که ثبات نداشته باشه قابل اعتماد نیست

عزیزم‌لطفا دیگه بهش فکر نکن و فقط از خدا بخواه سر سامان بده زندگیتو  اون لیاقت عشق تو رو نداره ...

امیدوارم سر و سامان بده فقط ازش همینو میخوام😔چون حال روحیم اصلا خوب نیست تو خودت درکم می‌کنی دقیقا منم بیمار روحی شدم یهو ب خودم میام میبینم ساعتها تو ذهنم باهاش دعوا کردم یا همش خودمو سرزنش میکنم ک اگ من فلان جور بودم ولم نمی‌کرد بره و...کلی حرف میزنم یهو ب خودم میام میبینم اشک کل صورتمو گرفته😔😔😔

امیدوارم سر و سامان بده فقط ازش همینو میخوام😔چون حال روحیم اصلا خوب نیست تو خودت درکم می‌کنی دقیقا ...

میدونم عزیزم درکت میکنم 

مطمئنم حالت خوب میشه 

چون منم مثل تو بودمو فکر میکردم دنیا دیگه تموم شده 

واقعا الان که فکر میکنم چه حماقتی کردم بدم میاد از خودم 

جه روزهایی که نابود شدن بخاطرش 

میرفتم‌ به بهانه ی حمام اونجا گریه میکردم 

ولی دیگه از امشب غصه نخورو با خدا قول و قرار بذار 

40 شب زیارت عاشورا نذر کن  هر شب بخون عزیزم 

منم برات دعا میکنم 

الهی که بهترینها برات رقم بخوره

خبرهای خوب اومد منو هم بی خبر نذار😘😘😘😘