2777
2789
عنوان

چرا😔😔

202 بازدید | 27 پست

خانوما هرشب ک همه می‌خوابن من گریه میکنم چون زخم بدی خوردم کسی ک دوسش داشتم ولم کرد رف و یه ماه ازش خبر نبود با خدا حرف زدم نماز خوندم برش گردوند کاملا اتفاقی ک فکرشم نمیکردم بیرون دیدیم همو و پیام داد گف دنیا رو سرم خراب میشه مث غریبه ها رد میشیم از کنارهم دیگه ولی بعد یه هفته بی توجهی هاشو ادامه داد و دعوا کردم ولم کرد رفت بدتر دلم زخمی شد می‌دونم میگین کسی ک رفته لیاقت نداره خودم همش ب خودم تلقین میکنم ولی شبا داغ دلم تازه میشه و گریه میکنم چون خودم از دلم خبر دارم ک چقد دوسش دارم چقد دلم میسوزه چقد از ته دل حسرت دارم ک کاش.....با خدا باز حرف زدم ولی احساس میکنم دیگ نمی‌خواد کمکم کنه چون خدای من همیشه حرفمو می‌شنید و برمیگردوند ولی دیگ نمی‌خواد کمک کنه من ب خدا ایمان دارم از ته قلبم باورش دارم ک منو میبینه دل زخمی منو میبینه ولی نمی‌دونم چرا اینجوری شد😔 

حتما حکمتی داره و اون آدم ب دردت نمیخوره

اگه ب خیرت بود خدا حتما شما رو بهم میرسوند

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا منم وضعم همینه دوست پسرم بعد سه سال برگشته میگه بهم فرصت بده جبران کنم بعد چند روز دیگه گفت دنبای ما با هم فرق داره تو نمیتونی منو به خودت وابسته کنی الانم دوباره ولم کرده

اوایل سخته ممکنه چند موی تار سفید هم ببینی کم کم لای موهات اما تجربه دقیقا همین حس هاییست که داری پشت سر میذاری کم کم پخته میشی و با هیجاناتت بهتر برخورد میکنی 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
حتما حکمتی داره و اون آدم ب دردت نمیخوره اگه ب خیرت بود خدا حتما شما رو بهم میرسوند

من بخدا ایمان دارم از ته قلبم چون هروقت دعایی کردم بااینک بنده ی گناهکارشم بی جواب نزاشته منو ب حرمت نمازهایی ک خوندم هم جوابمو داده و می‌دونم صدامو می‌شنوه هرچقدم گناه کنم ولی خودش میبینه‌چقد زجر میکشم😔

چرا یه ادمی که درک نداره رو میخای برگردونی؟؟؟  کسیکه اینهمه ناراحتت میکنه دوستداشتنی نیست

خودم ب خودم میگم هستی این آدم ناراحتت کرده دلتو شکسته یه سال باهم بودنتونو ب هیچ جاش حساب نکرده اون همه تلاشتو اونهمه کاری ک کردی رو اون همه دوس داشتنتو ندید گرفته و بدترین ضربه رو بهت زد و بی توجه ولت کرد رفت ک هیچ وقت دوست آدم ب حرمت روزایی ک داشتین هم اینکارو نمیکنه چ برسه ب عشق آدم ولی بعد دوباره خودمو میبازم و دلمو خالی میکنن بااینک یه ماهه نیست بااینک خیلی دلخورم ازش ولی نمیتونم😔وابستگی نیست من دوسش دارم

والا منم وضعم همینه دوست پسرم بعد سه سال برگشته میگه بهم فرصت بده جبران کنم بعد چند روز دیگه گفت دنب ...

اینک بدتر و بی چشم و رو تره برین بهش اشغال کثافتا چقد راحت هرجور دلشون میخواد رفتار میکنند میرن

اینک بدتر و بی چشم و رو تره برین بهش اشغال کثافتا چقد راحت هرجور دلشون میخواد رفتار میکنند میرن

دوستش دارم دیگه باهاش حرف نمیزنم بزار هر کار میخواد بکنه. من که تو زندگیم به هیچی نرسیدم اینم روش

چاره ای جز فراموش کردنش نداری!

اول و اخرش وقتی رفته یعنی انتخابش نبودی و باید بزاریش کنار ، پس خودت زودتر دست به کار شو و به خودت کمک کن که انقدر زجر نکشی عزیزم🤍

منتظر ..🤍🍃
چن‌وقت گذشت فراموش کردی

من نتونستم فراموش کنم یه مدت افسرده بودم از مردا بدم میومد درطول روز کمتر یادش میفتادم بخاطر مشغله هام اما شبا دیوونه میشدم فقططط گریه میکردم و برای برگشتش دعا میکردم منو بدجور ول کرد تااینکه بعد چند ماه ینفر به طور جدی و برا امر خیر وارد زندگیم شد و من اینجا فهمیدم عشق چیه و اینکع چه حماقتی میکردم بخاطرش شبو روزم زهر بود

عزیزم‌میگذره 

منم مشتبه تو داستانی داشتم من که علنا شدم یه بیمار انقدر حالم بد هیجی نمیتونستم بخورم همیشه حالت تهوع داشتم هر خوراکی میدیم

انقدر لاغر شده بودم که بابام ترسیده بود و یواشکی به مامانم گفته نکنه این دختر معتاد شده داغون بودم 

میرفتم زیارت نذر کرده بودم از امام رضا خواستم حالمو خوب کنه 

چند ماه بعد یه پسری گذاشت تو زندگیم که الان عاشقانه دوسش دارمو بابت تمام اون همه عشقی که برای اون عوضی حروم کردم پشیمونم 

الانم یه پسر داریم و تمام زندگیمه 

بخدا بسپر و نذر امام رضا کن خودش حالتو خوب کنه