سلام دوستان.من ۱۰ سالی هست با کلی مشکلات و مخالفت خانواده ازدواج کردم.بچه هم ندارم.شوهرم کلا آدم با اعتماد به نفس بالایی هست و خیلی خود شیفته.ما خیلی مشکلات داشتیم و داریم.منو دوست داره خیلی .اینو مطمئنم.ولی وقتی عصبانی میشه وحشتناک میشه و دست روم بلند می کنه.ولی خیلی زود پشیمون میشه و عذرخواهی می کنه.کلا آدم به درد نخور و بی مسئولیتیه.خانواده درستی ندارند.ولی من پدرم خیلی پولدار و از آدمای با شخصیت و معروف شهرمون تو حیطه کاری خودش هست.من میخوام بدونم میشه واقعا شوهرمو درستش کرد یانه.من دوسش دارم هنوز .اونم همینطور ولی خیلی دلم ازش پره.وقتی قهریم کارایی که من دوست ندارم می کنه.
خیلی تا حالا شده رفتم ولی الان می ترسه از رفتنم چون خیلی به من وابستس .حتی من ۱ روز نباشم میگه بیا دلم تنگ میشه برات ولی دیگه زیادم بزارم برم عادی میشه
فکر نمیکنی شاید این نگرشت که خانواده ات را سطح بالاتر از خانواده اون میدونی به ایشون منتقل میکنی و به شوهرت حس حقارت القا میکنی. شوهرت شاید ذاتا خودشیفته نباشه ولی برای اثبات خودش کارها یا حرفهایی میزنه که شما فکر میکنی خودشیفته است. من احساس میکنم بعید ریشه مشکلات اخلاقی همسرت رو در خودت پیدا کنی.