2777
2789

قشنگه؟ما نماوا داریم همه قسمتاشو داره فقط چون نماوا سانسور میکنه میگم چیز خاصی داره که سانسور شدش محتوای فیلمو تحت تاثیر قرار بده؟اگه اینجوریه دان کنم بدون سانسورشو

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

لابد دوبلم کرده😂😂

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه دو سه تا صحنه سانسوری بیشتر نداشت، هیچ کدومشون فرقی نداشت دیدن یا ندیدنشون

این زمین خانه ی حیرانی نیست                                                                         غیر یک شوخی کیهانی نیست

دو قسمتش سانسور داره که موضوع فیلم هم تغییری نکرده با سانسور

با همون نماوا ببین

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
نه دو سه تا صحنه سانسوری بیشتر نداشت، هیچ کدومشون فرقی نداشت دیدن یا ندیدنشون

ممنون گلم

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
من دیدم بد نیست ولی اصلا اصلا اصلا اینقدر که طرفدار پیدا کرده جالب نیست پیام های واضح می کنه تو حل ...

😅

نه در کل یه دونه داره قسمت چهار خواستی قسمت چهاررو بدون سانسور دانلود کن ولی اونم چیزی نیست که اگر ...

ممنون گلم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز