2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته. ممنونم

هر وقتم یبوست شدی یه قاشق روغن زیتون بخور روش یه لیوان آب یکی ظهر بخور یکی شب  بعدش خوب میشی 

ولی رو استرست کار کن تا کلا خوب شی

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤                       

انار را با دانه نخور.بعد از غذا آب ولرم بخور و خواهی که هرگز یبوست نگیری بعداز هربار دسشویی آمدن .آب بخور من عادت کردم و توهم عادت میکنی اصلش همینه بقیه خوراکیا یه مدتی و تا وقتی میخوری نداری.خانوم گل شما ویتامین ای مصرف کن .وپودر گل محمدی بزن تو ماست.انجیر بخور.مویز.شما رودهاتون یکم تنبل شده پس میوه و غذاهایی فیبر دار زیاد میل کن .و خورش بامیه خیلی خوبه.بهترین چیز همون بود که گفتم بعد از هر بار دسشویی چند لیوان آب ولرم حتمن بخور عادت میکنی 

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....
کیوی بخور

عالیه.ولی برای درمان یبوست هربار از دسشویی آمدید حتما آب بخورید.آب ولرم و نشسته هم

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....