2777
2789
وای من وقتی بهش فک میکنم و ترس از دست دادن امساا خعلی خوب مبرم سراغ درسم ....الان ک میخونم زیادش ک م ...

خیلی خوبه که انگیزه میگیرید از شکستتون من دیشب خواب دیدم رتبه ام خیییلی داغون شده چهقد که تو خواب گریه کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هدفمو کامل مشخص کردم جز اون هیچ چیز دیگه ای نمیخوام دامپزشکی دانشگاه تهران😍  گوشیمو صبحا ...

دوستم تلگرام داری ؟😍یه گروه زدیم برای گزازشکار بفرستیم باهم بخونیم انگیزمون بیشتر شه اگه دوست داری بگو لینکش رو برات بفرستم بیای

شما چطور ؟تلگرام میاید باهم درس بخونیم گزارش بفرستیم انگیزمون بیشتر شه؟😻

عزیزم من همه ی پیامرسانامو پاک کردم این جا هم بعد اعلام نتایج کلا ٣ بار تومدم ترک کردم مجازیو دوبارخ معتاد میشم

دوستم تلگرام داری ؟😍یه گروه زدیم برای گزازشکار بفرستیم باهم بخونیم انگیزمون بیشتر شه اگه دوست داری ...

نه عزیزم پاکش کردم چندماهه

امیدوارم ایشالله امسال به خواسته هامون برسیم هممون😍😍

برنامه دارم به هدفم برسم  
خیلی خوبه که انگیزه میگیرید از شکستتون من دیشب خواب دیدم رتبه ام خیییلی داغون شده چهقد که تو خواب گر ...

منم دقیقا اوایل ک میترسیدم می‌دیدم

بسین بخون از۴ساعت شروع کن حسش میاد انگیزش میاد وقتی میبینی روزانه زیاد میشع ساعت مطالعت

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)