2777
2789
اگه پایه بودی و تلگرام هم داشته باشیم بهتره  میشه به کانال زد و چند نفر دیگه هم بیاریم باهم شر ...

اولش که پایم ولی وسطش ممکنه هرکاری بکنم   اره من تلگرام دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هدفمو کامل مشخص کردم جز اون هیچ چیز دیگه ای نمیخوام

دامپزشکی دانشگاه تهران😍 

گوشیمو صبحا ساعت 8 خاموش میکنم میدم خواهرم قایم کنه تا 9 شب خیلی خیلی تاثیر داشته

اینم بگم پارسال هیچی نخوندم به معنای واقعی صفر رفتم سر جلسه شدم 35 هزار😂 با اینکه مطمئن بودم هیچ جا قبول نمیشم بازم انتخاب رشته کردم و فقطم دامپزشکیا رو زدم و میدونستم قبول نمیشم (اینقدری میدونستم که از 10 روز مونده به کنکور خوندنو برای 401 شروع کردم😂)

با این حال وقتی نتایج اومد و زده بود مردود حس بدی بود😑😕 و این حس بدتر بود که من میدونستم میتونم رتبه ی خوبی بیارم ولی تلاش نکردم اصلا(سال پیش اولای کرونا بود عملا و افسردگی هم قاطیش بود و اعصاب خوردی از دست مدیر و ناظم و معلما و هدفمم مشخص نبود...)

دوتا گربه هم به سرپرستی گرفتیم پارسال خون دل خوردم تا اونا رو بزرگ کردم و فهمیدم چقدر عاشق دامپزشکیم و خداروشکر به هیچ حیوونی حساسیت ندارم(زیاد دامپزشکی رفتیم به خاطر دوتا بچم) 

بلاخره همه چیز تغییر کرد و الان با قدرت دارم میرم جلو هیچ چیز جلومو نمیتونه بگیره میخوام رتبه ی زیر هزار بیارم که اگه ظرفیتای دانشگاه تهران برای دامپزشکی کم بشه نترسم و لب مرز نباشم😎

برنامه دارم به هدفم برسم  
من هدفمو کامل مشخص کردم جز اون هیچ چیز دیگه ای نمیخوام دامپزشکی دانشگاه تهران😍  گوشیمو صبحا ...

خیلی خوبه افرین به انگیزه ات ی دستی هم به سر من بکش بلکه ادم شم

خیلی خوبه افرین به انگیزه ات ی دستی هم به سر من بکش بلکه ادم شم

گوشی عامل اصلی ترک تحصیله به خدا😂 

باید از صبح تا شب خاموش باشه و ی جایی که نتونی پیداش کنی اینشکلی وقتایی که حوصلت سر میره میشینی درس میخونی😐 خودمم تعجب کرده بودم😂 و جالبه الان هم که دستمه نمیتونم ازش دل بکنم کلا برای ما معتادا همین روش تهاجمی خاموش کردن گوشی جواب میده😂

و اینکه بشین دونه دونه رشته هایی که به علاقت نزدیکه رو دربیار و راجبشون تحقیق کن حتی اگه خیلی توجهتو جلب کرد یکی دوبار به محل کارشون سر بزن مثلا اگه علوم آزمایشگاهی دوست داری برو تو آزمایشگاها حرف بزن باهاشون و بپرس ازشون یا معماری دوست داری برو ی شرکت معماری باهاشون حرف بزن اینشکلی علاقت و انگیزت هم بیشتر میشه 

منم اگه به خاطر گربه هام بیمارستان و کلینیکای دامپزشکی نرفته بودم اصلا الان هیچ هدف و انگیزه ای نداشتم

برنامه دارم به هدفم برسم  
گوشی عامل اصلی ترک تحصیله به خدا😂  باید از صبح تا شب خاموش باشه و ی جایی که نتونی پیداش کنی ا ...

منم سال اول دبیرستان اینطوری بودم البته خاموش میکردم و ماه ها دست نمیزدم 😂خرخون کلاس شده بودم ☺ خیلی میخوندم کلا

گوشی عامل اصلی ترک تحصیله به خدا😂  باید از صبح تا شب خاموش باشه و ی جایی که نتونی پیداش کنی ا ...

من هدفم دندونه گوشی هم ندارم ی چیزی در درونم مشکل داره باید درستش کنم نمیدونم چیه فقط

من هدفم دندونه گوشی هم ندارم ی چیزی در درونم مشکل داره باید درستش کنم نمیدونم چیه فقط

همم اگه واقعا عاشق هدفتی پس این مشکل احتمالا مشکل نظمه

علاوه بر دفترچه ی برنامه ریزی درسی ی دفترچه برای کارای روزانت داشته باش و هرشب کارایی که میخوای برای فردا انجام بدیو بنویس و کارای دیروزتو که انجام دادی علامت بزن و به خودت نمره بده مثلا 6 تا کار از 10 تا انجام دادم

کارای خیلی معمولیتو بنویس اونتو خیلی تاثیر گذاره به زندگیت نظم میده. مثلا فردا 1.بیدار شدن ساعت 7_ 2.مسواک و شستن صورت با صابون_ 3.ورزش سبک_ 4.حمام و... 

بعد هرشب بنویس و علامت بزن سعی کن صبحا هم یک روتین برای خودت بذاری مثلا اپ مدیتیشن بریز 5 دقیقه مدیتیشن کن یا 10 دقیقه خودتو توی چند سال بعد تصور کن که به خواستت رسیدی حالا یا دانشجویی یا تموم شده تو دوران طرحی یا مطب زدی و... و اینا رو بنویس بعدش شروع کن

برنامه دارم به هدفم برسم  
وای من به شکست پارسال فک میکنم بدتر بی انگیزه میشم

وای من وقتی بهش فک میکنم و ترس از دست دادن امساا خعلی خوب مبرم سراغ درسم ....الان ک میخونم زیادش ک مردم انگیزع گرفتم

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)