2777
2789
اگه پایه بودی و تلگرام هم داشته باشیم بهتره  میشه به کانال زد و چند نفر دیگه هم بیاریم باهم شر ...

اولش که پایم ولی وسطش ممکنه هرکاری بکنم   اره من تلگرام دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هدفمو کامل مشخص کردم جز اون هیچ چیز دیگه ای نمیخوام

دامپزشکی دانشگاه تهران😍 

گوشیمو صبحا ساعت 8 خاموش میکنم میدم خواهرم قایم کنه تا 9 شب خیلی خیلی تاثیر داشته

اینم بگم پارسال هیچی نخوندم به معنای واقعی صفر رفتم سر جلسه شدم 35 هزار😂 با اینکه مطمئن بودم هیچ جا قبول نمیشم بازم انتخاب رشته کردم و فقطم دامپزشکیا رو زدم و میدونستم قبول نمیشم (اینقدری میدونستم که از 10 روز مونده به کنکور خوندنو برای 401 شروع کردم😂)

با این حال وقتی نتایج اومد و زده بود مردود حس بدی بود😑😕 و این حس بدتر بود که من میدونستم میتونم رتبه ی خوبی بیارم ولی تلاش نکردم اصلا(سال پیش اولای کرونا بود عملا و افسردگی هم قاطیش بود و اعصاب خوردی از دست مدیر و ناظم و معلما و هدفمم مشخص نبود...)

دوتا گربه هم به سرپرستی گرفتیم پارسال خون دل خوردم تا اونا رو بزرگ کردم و فهمیدم چقدر عاشق دامپزشکیم و خداروشکر به هیچ حیوونی حساسیت ندارم(زیاد دامپزشکی رفتیم به خاطر دوتا بچم) 

بلاخره همه چیز تغییر کرد و الان با قدرت دارم میرم جلو هیچ چیز جلومو نمیتونه بگیره میخوام رتبه ی زیر هزار بیارم که اگه ظرفیتای دانشگاه تهران برای دامپزشکی کم بشه نترسم و لب مرز نباشم😎

برنامه دارم به هدفم برسم  
من هدفمو کامل مشخص کردم جز اون هیچ چیز دیگه ای نمیخوام دامپزشکی دانشگاه تهران😍  گوشیمو صبحا ...

خیلی خوبه افرین به انگیزه ات ی دستی هم به سر من بکش بلکه ادم شم

خیلی خوبه افرین به انگیزه ات ی دستی هم به سر من بکش بلکه ادم شم

گوشی عامل اصلی ترک تحصیله به خدا😂 

باید از صبح تا شب خاموش باشه و ی جایی که نتونی پیداش کنی اینشکلی وقتایی که حوصلت سر میره میشینی درس میخونی😐 خودمم تعجب کرده بودم😂 و جالبه الان هم که دستمه نمیتونم ازش دل بکنم کلا برای ما معتادا همین روش تهاجمی خاموش کردن گوشی جواب میده😂

و اینکه بشین دونه دونه رشته هایی که به علاقت نزدیکه رو دربیار و راجبشون تحقیق کن حتی اگه خیلی توجهتو جلب کرد یکی دوبار به محل کارشون سر بزن مثلا اگه علوم آزمایشگاهی دوست داری برو تو آزمایشگاها حرف بزن باهاشون و بپرس ازشون یا معماری دوست داری برو ی شرکت معماری باهاشون حرف بزن اینشکلی علاقت و انگیزت هم بیشتر میشه 

منم اگه به خاطر گربه هام بیمارستان و کلینیکای دامپزشکی نرفته بودم اصلا الان هیچ هدف و انگیزه ای نداشتم

برنامه دارم به هدفم برسم  
گوشی عامل اصلی ترک تحصیله به خدا😂  باید از صبح تا شب خاموش باشه و ی جایی که نتونی پیداش کنی ا ...

منم سال اول دبیرستان اینطوری بودم البته خاموش میکردم و ماه ها دست نمیزدم 😂خرخون کلاس شده بودم ☺ خیلی میخوندم کلا

گوشی عامل اصلی ترک تحصیله به خدا😂  باید از صبح تا شب خاموش باشه و ی جایی که نتونی پیداش کنی ا ...

من هدفم دندونه گوشی هم ندارم ی چیزی در درونم مشکل داره باید درستش کنم نمیدونم چیه فقط

من هدفم دندونه گوشی هم ندارم ی چیزی در درونم مشکل داره باید درستش کنم نمیدونم چیه فقط

همم اگه واقعا عاشق هدفتی پس این مشکل احتمالا مشکل نظمه

علاوه بر دفترچه ی برنامه ریزی درسی ی دفترچه برای کارای روزانت داشته باش و هرشب کارایی که میخوای برای فردا انجام بدیو بنویس و کارای دیروزتو که انجام دادی علامت بزن و به خودت نمره بده مثلا 6 تا کار از 10 تا انجام دادم

کارای خیلی معمولیتو بنویس اونتو خیلی تاثیر گذاره به زندگیت نظم میده. مثلا فردا 1.بیدار شدن ساعت 7_ 2.مسواک و شستن صورت با صابون_ 3.ورزش سبک_ 4.حمام و... 

بعد هرشب بنویس و علامت بزن سعی کن صبحا هم یک روتین برای خودت بذاری مثلا اپ مدیتیشن بریز 5 دقیقه مدیتیشن کن یا 10 دقیقه خودتو توی چند سال بعد تصور کن که به خواستت رسیدی حالا یا دانشجویی یا تموم شده تو دوران طرحی یا مطب زدی و... و اینا رو بنویس بعدش شروع کن

برنامه دارم به هدفم برسم  
وای من به شکست پارسال فک میکنم بدتر بی انگیزه میشم

وای من وقتی بهش فک میکنم و ترس از دست دادن امساا خعلی خوب مبرم سراغ درسم ....الان ک میخونم زیادش ک مردم انگیزع گرفتم

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)